Rosnička Vítová: Svatba v luxusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rosnička Vítová: Svatba v luxusu!

Romana s Petrem
Romana s Petrem (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA - Romana Vítová (30) a Petr Jákl (33) budou mít svatbu, která se zapíše do dějin! Termín 20. srpna není tak překvapivý jako místo konání. Snad po sto letech by se měl obřad konat v Obecním domě, kde si doposud nikdy neřekli novomanželé své »ANO«.

Romana Vítová (30) a Petr Jákl (33) budou mít svatbu, která se zapíše do dějin! Termín 20. srpna není tak překvapivý jako místo konání. Snad po sto letech by se měl obřad konat v Obecním domě, kde si doposud nikdy neřekli novomanželé své »ANO«.

„Ano, bude to první svatba po opravdu dlouhé době, nikdy v historii se tady žádné svatby nekonaly, nebo možná ano, ale to je opravdu hodně daleká minulost,“ řekla vedoucí programového a obchodního oddělení Obecního domu Kateřina Šimečková. „Dlouho jsme vybírali místo, kde by se obřad měl konat, pořád jsme nevěděli a zvažujeme to,“ řekla deníku Aha! Vítová. Nám se však podařilo zjistit, že svatební obřad se bude opravdu konat v Obecním domě, v jeho luxusních prostorách, které si pronajímají nejbohatší firmy světa. „Dohodlo se to až ve čtvrtek odpoledne,“ řekl nám zdroj. A po půlnoci se touto informací netajila ani Romana Vítová, která už ve čtvrtek v noci začala zapíjet svobodu v Lucerně a následně v k.u. baru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.