Labuda (†73): Velký návrat překazila smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Labuda (†73): Velký návrat překazila smrt!

Marián Labuda se comebacku nedočkal...
Marián Labuda se comebacku nedočkal... (archiv TV Barrandov)

V posledních letech ho trápil nedostatek rolí. Hraní miloval, a tak chtěl hrát co nejvíce. Letos měl nastat zlomový okamžik a velký comeback! Se synem Mariánem (43) připravovali zábavnou show, se kterou chtěli prorazit. Bohužel jim plány nevyšly.

Velkého návratu se už nedočkal. To je osud zesnulého Mariána Labudy (†73). „Před čtyřiceti lety jsme spolu začínali jako komedianti na Slovensku. A před dvěma měsíci jsme zase začali připravovat program v podobném duchu…

Dokonce už v prosinci jsme měli mít dvě vystoupení v Košicích, jenže pro jeho zdravotní stav se ta představení musela zrušit, takže jsme nešli nikam… Už jsou vyrobené plakáty i s krásnými fotografiemi s Mariánem, se mnou s našimi dvěma syny. Jsou připravené, takže teď už jen Marián chybí,“ řekl Blesku Mariánův nejlepší kamarád Oldo Hlaváček (83), se kterým měl oprášit jejich legendární představení, které kdysi vysílali pod názvem Vtipnější vyhrává.

Bohužel herec známý především z filmu Vesničko má středisková zemřel, a tak diváci přijdou o pořádnou zábavu, a budou se tak muset spokojit se seriálovými kriminálkami, se kterými se během pěti let roztrhl pytel. 

Marián Labuda v ukázce filmu Obsluhoval jsem anglického krále

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.