Rychtář (59), vdovec po Bartošové (†48): TERORIZUJE NOVÉHO NÁJEMNÍKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář (59), vdovec po Bartošové (†48): TERORIZUJE NOVÉHO NÁJEMNÍKA

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Ladislav Křivan, Pavel Machan)

Co můžu, přivážu! To je nová taktika vdovce po Ivetě Bartošové (†48), jak se zbavit nového nájemníka v říčanské vile Helenka, které je stále většinovým vlastníkem exmanželka Darina Nová (59). Když nepomohly výhrůžky, přišly na řadu zámky na dveřích. Ty se i s obřím řetězem objevily na vstupní brance na pozemek vily.

Josef Rychtář zamezuje vstup nejen mně, ale i dělníkům, kteří potřebují pracovat na budování kanceláří ve vile,“ sdělil deníku Aha! nový nájemník, se kterým Rychtář bojuje od první chvíle, co se objevil v Říčanech. Tvrdí totiž, že jeho nájemní smlouva je neplatná. Vdovec se totiž stále považuje za vlastníka menšinového podílu na nemovitosti, i když o něj přišel v exekuční dražbě. Soudní rozhodnutí prý stále nepřišlo a podle Josefa ani není platné, a tak se nemíní odstěhovat. Proto také prý brání svůj majetek.

Zavolal policii

„Někdo z okolí Dariny Nové vylomil zámek kladivem a majzlíkem. Proto jsem zavolal policii. Na pozemku máme auta a aby nikdo nic neodcizil, na doporučení policie jsem branku zajistil,“ řekl Aha! vdovec. Klíč od zámku na řetězu už ale nikomu nedal. Jeho exmanželka, která se před časem z vily odstěhovala ke staršímu synovi, se tak do vily také nedostane.

Darina bez léků

„Josef Rychtář znemožňuje vstup do nemovosti nejen mně, ale hlavně paní Nové, která má ve vile stále osobní věci, a dokonce i léky na srdce, tlak i antidepresiva, které jsou pro ni hodně důležité,“ dodal jednatel firmy a nájemník ve vile, který si nepřeje být jmenován.

Kde je pravda?

„Rychtář si upravuje pravdu. Naopak byl policií vyzván, aby zanechal protiprávního jednání. A když na výzvu neeragoval, tak policie povolila paní Nové i jejímu nájemníkovi vstup i za cenu použití síly,“ prozradil Aha! zdroj z okolí Nové.

Zablokoval i plyn!

Řetěz není jen na vstupní brance! Před časem s ním Rychtář zajistil také dvířka od hlavního uzávěru plynu. Učinil tak poté, co chtěl zamezit, aby byl odpojený kvůli velkému nedoplatku. Ten přešel na Novou, protože má s dodavatelem smlouvu ona.

Na video s Josefem Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
21. 12. 2017 • 11:08

dutchschulz - Pro Ivetu hnulo prstem lidí dost, chtěli jí pomoci, ale ona je nehorázně znectila, pomluvila a očernila v bulváru. Takže si už nikdo ani netroufal, cože se nedivím. Iveta byla lenivá, sobecká a zlá mrcha, která milovala jedině sama sebe, nikoho jiného, kdo jí nepoklonkoval, se zlou se potázal. Prostě sFIni nepředěláš, takže skončila jak chtěla a na co se chystala mockrát. Její volba. Brala ohledy jen na sebe, on ten Rychtář to s ní taky neměl lehké, i když je to sFině a ne chlap..ale s ní nevydržel nikdo, s dorotou shnilou.

mpads
21. 12. 2017 • 00:36

dutchschulz Rychtář se hlavně oženil v době, kdy bylo rozhodnuto Ivetu dát do léčebny a získal pravomoc proti rodině. Rodina byla odstavena něco dělat proti jeho vůli.. Rychtář byl odmítán už před Pomejem a žádal jí o ruku, tak si to přeber, kdy to bylo...Po rozvodu využil jen příležitost, že Iveta byla bez peněz a lezl bez povolení do domu. Byl několikrát vyhozen...Víš co je to překážka?..Přatele o ní měli zájem, ale Rychtář to nedovolil po celou dobu co sní byl, aby ji nezískal někdo jiný, proto dělal manažera a posluhovače, jinak de.bila---To je to klíště...Zachránce neznamená milinec, nebo manžel, ale ten ,kdo donutí Ivetu do léčebny. .Rychtář to raději mařil, aby Ivetu vlastnil a Itálie byla vrchol klíštěte..Na rok 2014 nechtěla Rychtáře manažera a chystala se rozvést, ale neveděla bez peněz jak na to se svým zdravotním stavem..Dobře, že Iveta byla...živnostník musí mít i morální vlastnosti. Bez těch vlastností je na jedinci, jestli mu dají důvěru se svobodou slova v bulváru, Rozvod by s Darinou stejně byl a neměla by zastání a doplatila by ona místo něho...Svým konáním Rychtář patří do basy a ne do živnosti s důvěrou

mpads
20. 12. 2017 • 22:42

dutchschulz Za svou mizérií si může Rychtář sám svým de.bil im konáním, do toho netahej Ivetu. ..Neměla kriminálníka Rychtáře nikdy poznat...To on oblboval Ivetu spoustu let a byl odmítán.. A dostal jí až byla zoufalá. Nad Ivetou nikdo nezlomil hůl...Naopak.. Chtěli ji zachránit od závislosti i soudně přes bratra zbavení Ivety svépravnosti a chlapi s Ivetou se nechtěli ženit.To není zlomení holi. Rychtář se stal překážkou s pravomocí manžela, kdo jiný Ivetě chtěl pomoci od závislosti. Ivetu chtěl Rychtář vlastnit a nebral úvahu jak to dopadne bez léčení v léčebně. To není role zachránce.(ženit se neměl, ale spolupracovat s rodinou a přáteli) Dnes může napravit své konání s Darinou ale nechce...Takže mizérie pokračuje bez I:B..Kdo by sním žil? Zas je překážkou Manželství s ním nefungovalo, jak s Darinou tak s Ivetou. Rychtář je klíště a ničí lidi.Iveta není světice, ale oběť ze zoufalství žít s Rychtářem. Bude Darina, nebo najemník další obětí? Rychtář patří do vězení.. Díky bulváru to už nebude mít léhké jak s Ivetou. .Rozhoduji činy.jedince .Špatné činy nesmí být promlčeny, ale připomenuty. Rychtář je celebrita špatného konání.a odsoudí se sám..Jinak nikdo nemá o něho zájem , jak žije, ale kdy bude sedět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.