DARA ROLINS: Útok sexuálního podvodníka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

DARA ROLINS: Útok sexuálního podvodníka

PRAHA/BRATISLAVA – Daře Rolins (34) pořádně zatrnulo! Fanatik, který si populární česko-slovenskou zpěvačku vyhlédl a pokouší se ji dostat do svých spárů, totiž rozehrál velkou hru o prachy, a dokonce i o sex!



Vypůjčil si její jméno, z autogramu, který od Dary získal, si vyrobil razítko a začal s »jejím« pověřením shánět peníze a tanečníky pro neexistující videoklip! A Dara se děsí! „Ukrást někomu jméno je horší než ukrást peníze,“ zlobí se zpěvačka.

První informace deníku Aha! o podvodu poskytl právě jeden z tanečníků, které si mladík vydávající se za Dařina spolupracovníka, pozval na casting pro nový klip. „Chtěl po nás, abychom se spolu s dalšími kluky líbali a osahávali se. Evidentně se mu to moc líbilo, zřejmě to bylo hlavním účelem toho divadla. Oháněl se Dařiným jménem, vždycky slíbil, že na casting přijde i ona, ale pak ji omlouval, že to nestihla. Také několikrát změnil termín, kdy se měl klip natáčet, a dodnes se nic neděje,“ stěžuje si napálený tanečník.

Existence falešného spolupracovníka ale nepřekvapila Dařinu skutečnou manažerku Evu Skallovou. „Už jsem to několikrát slyšela. Ten pán samozřejmě s Darou nic točit nebude.
Kliknutím zvětšeteJmenuje se Václav Ellrott, vlastním jménem Václav Novák. Pochází ze Zlína, ale tahle kauza se odehrává v Uherském Hradišti,“ potvrdila nám Skallová, která má dokonce k dispozici i falešné listiny, kterými se Novák prezentuje. Na nich je Dařin padělaný podpis i nepravé razítko. „Předala jsem už celou věc právníkovi, mohlo by se to zvrhnout v něco velmi nebezpečného,“ dodává Dařina manažerka.

„To, co ten kluk udělal, je velmi intimní útok. Zpronevěřit někomu jméno je mnohem horší než ukrást někomu peníze. Ty si můžu vydělat, očistit jméno ale tak lehce nejde,“ říká k tomu Dara. S Novákem se prý v životě skutečně párkrát setkala, ale jen jako s jedním z celé řady svých fanoušků. Tenhle byl prý ale na rozdíl od jiných drzý a familiární a v její blízkosti se snažil vydržet co nejdéle. Teď se s Darou setká znovu, ale tentokrát u soudu...


Autor: Petr Macek
Foto Sony/BMG: Anna Kovačič

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.