Sestra herce Šmída (†47) prozradila příčinu jeho smrti: Konec spekulací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sestra herce Šmída (†47) prozradila příčinu jeho smrti: Konec spekulací!

Herec Jaroslav Šmíd (†47)
Herec Jaroslav Šmíd (†47) (profimedia.cz, archiv)

15. listopadu zemřel herec Jaroslav Šmíd. Jeho úmrtí bylo nečekané. Vzhledem k tomu, že se nebál hlásit ke své homosexuální orientaci, vyrojilo se kolem jeho smrti mnoho spekulací a otazníků. Jeho sestra se rozhodla udělat tomu přítrž. Co tedy bylo pravou příčinou hercovy smrti?

„Jaroušek bohužel zemřel na nejagresivnější formu nádorového onemocnění plic, se kterým už bohužel nešlo nic dělat, a to vše bylo zkombinované se silným zápalem plic. Naštěstí nevěděl, jaký je jeho stav, a i když to tak strašně bolí a jeho odchod je pro nás všechny obrovskou ránou, tak to, co nás nějak utěšuje, je, že netrpěl,“ svěřila týdeníku Sedmička sestra herce Šmída Jolana.

Jeho sestra zároveň vyvrátila spekulace o tom, že byl Šmíd HIV pozitivní. „Je to nesmysl a zcela to odmítáme! Žádné HIV neměl,“ dodala s tím, že právě kvůli podobným nesmyslům se rozhodla promluvit. Rodina mu byla na blízku do jeho poslední chvíle. „Pouze ho tlumili léky kvůli bolestem. Ale když odcházel, vypadal zklidněný a byl zcela jistě rád, že nás má okolo sebe,“ dodala zdrcená Jolana Kružíková.

 CELÝ ZÁZNAM: Emotivní pohřeb Jerryho Šmída (†47), filmového doktora od jezera hrochů: Salvy smíchu i pláče!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.