Hana Zagorová o kosmetice a cvičení: Základní rituály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hana Zagorová o kosmetice a cvičení: Základní rituály!

Zpěvačka Hana Zagorová si potrpí hlavně na kvalitní make-up.
Zpěvačka Hana Zagorová si potrpí hlavně na kvalitní make-up. (TV Nova, Reprofoto Youtube)

Zpěvačka Hana Zagorová (71) patří k našim stálicím a na pódiu to umí stále pořádně rozjet. V některých ohledech není žádná tajnůstkářka a tak se nebála prozradit, jak vypadají její kosmetické rituály a také to, čím si udržuje postavičku.

„Jestli k rituálu patří nalíčení a odlíčení, tak to jsou ty základní rituály, protože si myslím, že odlíčení je stejně důležité jako nalíčení. Na odlíčení používám mléko a vodu Lancôme a základem je dobrý krém,“ odpověděla Zagorová Sedmičce na otázky, jak pečuje o svou pleť a jestli má nějaké oblíbené rituály.

Na samotné nalíčení jí prý stačí čtvrt hodinky, což je tedy zpěvačka docela rychlík! O kosmetiku a líčení se Hanka opravdu zajímá a na koncerty ji líčí profesionálové. Cvičení už ji tolik nezajímá. „Momentálně necvičím. A když, tak si jen ráno trošičku protáhnu klouby, ale to je vše. Řekla bych, že mám docela dost pohybu na jevišti, takže bych na cvičení už asi neměla moc sil, ale musím říct, že se už několik let chystám na jógu,“ prozradila se smíchem Hanka.

Na video se Zagorkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.