Pavel Kikinčuk (57): Důchodu se nedočká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Kikinčuk (57): Důchodu se nedočká!

„Nezastavujem, máme zpoždění!“ říkala Helenka i brigádníkovi Šimonu Pláničkovi (P. Kikinčuk).
„Nezastavujem, máme zpoždění!“ říkala Helenka i brigádníkovi Šimonu Pláničkovi (P. Kikinčuk). (archiv Blesku)

Diváci znají Pavla Kikinčuka (57) především z filmu režiséra Zdeňka Trošky Slunce, seno, jahody či z filmu Babovřesky. Málokdo ví, že mimo herectví se Kikinčuk věnuje divadlu, kde nejen působí jako herec, ale také jako divadelní principál. Právě kvůli vlastnímu divadélku se možná ani nedočká důchodu!

Všechny peníze, které za poslední roky Pavel s manželkou Jindřiškou vydělal, šly na jeden jediný účel – divadlo. „Stejně jako ten, kdo má chalupu, má zadek v kalupu, tak každý ví, že kdo má divadlo, má jen dluhy a starosti, ale potlesk a ohlasy diváků za ty nervy rozhodně stojí,“ řekl Kikinčuk magazinu Sedmička.


Zatímco jiní herci se těší, až si budou moct v důchodu odpočinout a relaxovat, Kikinčuk se důchodu nejspíš ani nedočká. "Kdysi jsem se těšil, že si odpočinu a v důchodu si budu jen užívat, ale dělat budu muset asi až do smrti," řekl s úsměvem Kikinčuk magazinu Sedmička

Herec má, ale velké štěstí, že jeho žena i dcera s ním táhnou za jeden provaz, a i když svého času přišla kritická doba a museli platit náhle o desítky tisíc vyšší nájem za divadlo, nezvadali se ho. „Někdy to byly krušné chvíle a taky ještě někdy jsou, ale diváci i řada kamarádů si naše divadlo oblíbili a zavřít ho, to je to poslední, co bych dovolil,“ řekl Kikinčuk magazinu Sedmička.



Přečtěte si
mekanik
26. 12. 2017 • 19:17

hroznej ču..k tenhle pablb.a jak si o sobě myslí jakej je to pan herec.haha kikino neumíš nic

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.