Světoznámému režisérovi Miloši Formanovi (85) se znatelně přitížilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Světoznámému režisérovi Miloši Formanovi (85) se znatelně přitížilo!

Oscarový režisér žijící v USA má problémy s nohama.
Oscarový režisér žijící v USA má problémy s nohama. (Foto Aha! – Tonda Tran, Nguyen Phuong Thao, ara)

Ke zdravotním problémům se přidal stres a obří smutek! Nemocemi soužený Miloš Forman (85) se stále nemůže vzpamatovat z tragické smrti kamaráda a herce Jana Třísky (†80).

„Honzova smrt nás zasáhla hrozně moc. Hlavně manžel z toho byl zdrcený,“ svěřila deníku Aha! Martina Formanová (51). „Když se to stalo, volala nám jeho dcera Jana. I pro mě bylo těžký uvěřit tomu, co se stalo, protože to bylo tak absurdní...“ zavzpomínala režisérova manželka na 25. září, kdy Tříska zemřel na následky pádu z Karlova mostu.


Myslí na něj
„Doteď říká, že nemůže uvěřit tomu, že Honza není. Každý den na něj myslí,“ prozradila Formanová při své krátké návštěvě Prahy.

Železný muž
S manželem, který je na tom tak, že už nemůže ani létat z Ameriky do Evropy, je denně v telefonickém kontaktu. „Zlobí ho nohy, ale je úžasný v tom, že si na nic nestěžuje. Proto mu říkám železný muž,“ usmála se Martina.

Posílá mu fotky z Česka
„Česko mu moc chybí, a tak mě zaúkoloval. Posílám mu fotky ze setkání s kamarády. Nejvíc ho zajímá, co jíme... Česká jídla mu vařím hodně i doma,“ dodala Formanová, která se v Česku zdrží jen pár dní. Aby manželovi udělala radost, chce kromě Prahy navštívit ještě pár měst, aby je viděl aspoň z fotografií. „Určitě chci jet do Brna, Pardubic a Ostravy,“ dodala Formanová.

 CELÝ ZÁZNAM: Emotivní pohřeb Jana Třísky (†80)! Těžké loučení plné hvězd!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 10. 2017 • 16:55

jo vím - domovy, které emigranti opustili

-bello-
21. 10. 2017 • 16:52

Myslím, že ke stáru ani Tříska ani Forman, ani .... ( honem, kdo další z emigrantů ? ) nepřizná, že jim stejně Česko chybělo celou tu dobu, že se jim často i stejskalo a myslím, že na Třísku toho dolehlo víc.Čechy a Praha už nejsou tou idylkou, je to narvané turisty a ty domovy, které emigranti opustily už jsou dávno taky multikulty a ztratily to jedinečné , kvůli kterému je měli rádi.Je to smutný. Nechápu, jak může padesátiletá žít s pánem 85 let a říkat tomu konzumované manželství.To samé ta Kaplická, Gottová, Menzelová atd. , to je děs !

jity
20. 10. 2017 • 12:06

Přesně, na co tolik zla. Forman na rozdíl od Třísky v USA něco dokázal i když to tam také neměl snadné. Viděla jsem s ním dokument a bylo to spíše smutné, než veselé.

carlae
20. 10. 2017 • 11:25

nebuďte tak zlí. Ono k stáru se vybavují ty hezké věci z mládí. Pamatujte -TAKY BUDETE STAŘÍ, dožijete-li a nebudete.li chtít zestárnout tož holt s e budete muset zasebevraždit.

carlae
20. 10. 2017 • 11:21

No jestli má zájem - mám prezentace z celého Česka. Dá-li adresu - můžu poslatr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.