Dabérka Zawadská: Otevřela si ústa a má utrum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dabérka Zawadská: Otevřela si ústa a má utrum!

Valérie Zawadská nechce být placená jako začátečnice...
Valérie Zawadská nechce být placená jako začátečnice... (Foto: K. Kopáč, Pixar)

Držet jazyk za zuby a poslouchat. Tohle přesně Valérie Zawadská neudělala! Vypadá to, že jsme se opět dostali do dob komunismu, kde pomalu nikdo nemohl říct svůj názor, protože jinak byl zaručeně potrestán. Trest dostala naše nejznámější dabérka Zawadská, protože odmítla nové podmínky honorování rolí, a tak se objevila na takzvané černé listině.

Projevila vlastní názor a má utrum! I když je v dabingovém studiu jako doma a je v oboru jednoznačnou jedničkou, dostala distanc. „Prostě jsem jen řekla svůj názor a odmítla jsem být honorována tak, jako kdybych začínala. Tak mne někdo takzvaně,škrt!‘ ze seznamu jako drahou. Po 25 letech, co to dělám, si snad ale mohu dovolit říct, že něco umím a ráda bych pracovala za slušnou mzdu,“ pověděla Sedmičce Zawadská, které se placení od hodiny opravdu nelíbí.

„Dneska jsem schopná udělat za hodinu třeba dvanáct dílů seriálu a dostanu 1000 až 1500 korun. Po mně přijde mladá holčina, která sotva začíná, a dostane to samé. Přijde to někomu v pořádku? Mně tedy ne…“ dodala Valérie, která si například také střihla roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Každý by měl holt asi "držet hubu a krok", jinak je malér…smutné.

Na video s Zawadskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
12. 10. 2017 • 17:16

Komu asi dneska Zawadská práská na kolegy. Dříve chodila k StB..., ale dneska...???

blackcatmilly
12. 10. 2017 • 13:11

Žádná škoda,ten její vypitý a prohulený bas se už stejně nedá poslouchat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.