Ivana utřela: Melania Trumpová si její řeči nenechala líbit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ivana utřela: Melania Trumpová si její řeči nenechala líbit!

Melania si nenechala Ivaniny řeči líbit.
Melania si nenechala Ivaniny řeči líbit. (Foto: Profimedia, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan / Paparazzi)

Ivana Trumpová se v jednom z amerických televizních pořadů pustila na pořádně tenký led. Šlo sice jenom o nevinný žert, ale přesto si to Donaldova současná manželka nenechala líbit.

V ranním vysílání stanice ABC vyprávěla, že faktickou první dámou Ameriky je ona. „Mám přímý telefon do Bílého domu, ale nechci mu volat, protože je tam Melania a opravdu nechci vyvolávat nějakou žárlivost nebo něco takového, protože jsem v podstatě Trumpova první žena. Jsem první dáma,“ uvedla se smíchem Ivana Trumpová.

A není se co divit, že Donaldova současná manželka si to nenechala líbit. „Paní (Melania) Trumpová činí z Bílého domu domov pro (syna) Barrona a prezidenta. Zamilovala si žít ve Washingtonu a je poctěna rolí první dámy Spojených států. Zamýšlí využít svůj titul a roli k tomu, aby pomáhala dětem a ne aby prodávala knihy,“ uvedla její tisková mluvčí, která vysvětlila i to, že tato Ivanina prohlášení mají jen vyvolat pozornost a prospěchářský humbuk, protože chce podpořit prodej nové její nové knihy.

Ivana a Donald v reklamě na pizzu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
12. 10. 2017 • 20:14

Ona smi telefonovat do "White House" jednou za ctrnact dni, oni tam ten jeji hnusny ksicht nechteji. Mozna tu starou carodejnici pozvou na "Halloween", ona muze jit klidne strasit i bez masky...

bursik
11. 10. 2017 • 15:56

zrizeny je ten s ruzovou cukrovou vatou ,chudak nema na holice Ivana to je jak z cirkusu baba co na strelnici dela papirove ruzicky a Melanie eskort s retardovanym deckem vsichni jak z hororu opravdu viz nize tragedie

zamlzena
11. 10. 2017 • 14:15

Zjevně, když není dostatečně vysokjé IQ a není vkus, tak nepomůžou žádné peníze. ta se zřídila, a není sama. Trapně swtárnout, demnonstrovat svoji pitomost a ještě si za to paltit, tak to je trága.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.