Ivana Trump zdrhla z inaugurace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ivana Trump zdrhla z inaugurace!

Ivana Trump cestou do Washingtonu.
Ivana Trump cestou do Washingtonu. (Foto: Profimedia.cz, Instagram, Reuters)

Zatímco s Donaldem Trumpem (70), novopečeným prezidentem, je jeho první žena Ivana (67) prý dodnes nejlepší kamarádka, pořád nemůže vystát ženu, která ji nahradila: Marlu Maples (53), druhou paní Trump. Ivana dokonce předčasně prchla z Donaldovy inaugurace, jen aby se s Marlou nemusela potkat!

„Ivana plánovala se po ceremoniích zúčastnit večerních oslav, ale když zjistila, že tam jde Marla, zrušila to,“ říká zdroj serveru Page Six. Místo na ples tak zamířila na letiště a v devět večer letěla domů do New Yorku, kde má na Manhattanu pětipatrový dům.


Na rozdíl od zbytku rodiny Ivana nebyla u Trumpovy prezidentské přísahy vůbec vidět. Syn Eric (33) přitom sliboval, že bude mít čestné místo v sektoru první rodiny USA. Podle NY Post místo měla opravdu rezervované v jedné z prvních řad, ale protože prý s sebou měla maminku Marii Zelníčkovou (90), musela si sednout jinam. Maminka už má špatné nohy, řekla si proto o vozíček, a s tím schodiště na tribunu Kapitolu zdolat nemohly...

Seděla tak prý stranou od tří dětí, které 45. prezidentovi USA porodila – Donalda juniora (39), Erika (33) a Ivanky (35). Trump měl za zády ale i Tiffany (23), kterou má s Marlou a 10letého Barrona, jehož maminkou je jeho třetá žena Melania.

Nezaplatíš? Nejezdi!
Do první diplomatické rozmíšky se Donald Trump dostal se sousedním Mexikem! Jeho plán postavit na hranici zeď, a ještě je nechat stavbu zaplatit, se pranic nelíbí prezidentu Nietovi. „Pokud nehodláte zaplatit za stavbu tolik potřebné zdi, pak bude lepší zrušit naši nadcházející schůzku,“ vzkázal mu Trump přes Twitter. Reakce byla okamžitá – Nieto úterní cestu do Washingtonu šmahem stornoval! „Mexiko žádnou zeď platit nebude! Lituji a odsuzuji rozhodnutí naše země oddělovat, ne sjednocovat,“ sdělil.



Přečtěte si
eblanche
18. 5. 2017 • 17:20

byla tam se svojí matkou, která je na vozíčku, tak nemohla dopředu, nevešel se tam vozík. To samozřejmě pleskáče ani nenapadne, že by se někdo choval slušmě ke své matce a VZAL JI S SEBOU. u NÁS BY JI HODILI DO DOMOVA DŮCHODCŮ A ANI PES BY PO NÍ NEŠTĚKL.

hejpockej
28. 1. 2017 • 05:12

copak se asi skryva pod kastrulkem?

hejpockej
28. 1. 2017 • 05:09

a pod kastrulkem schovana pleska

hejpockej
28. 1. 2017 • 05:07

neni snad nic strasidelnejsiho nez ta jeji vrtule/turban na hlave, nebo co to vlastne je. Bude to ale nespis pricesek, co zakryva ples, proc by si to jinak porad strkala na hlavu, ze jo.

-bello-
28. 1. 2017 • 02:37

mekanik teď jím a pak jdu spát.Zavolej lásko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.