Zeman brnknul Trumpové: Domlouval sraz Ivanek v Lánech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zeman brnknul Trumpové: Domlouval sraz Ivanek v Lánech!

Ivana Trampová
Ivana Trampová (profimedia.cz)

Hlava českého státu vytočila číslo na exmanželku nastupujícího prezidenta USA. O čem se v hovoru přes oceán mluvilo?!

Podle hradního mluvčího poděkoval Miloš Zeman Ivaně Trumpové za odvahu, kterou projevila zájmem stát se velvyslankyní USA v Česku. "Udělalo mi to velkou radost," řekl podle tiskové zprávy prezident Trumpové s tím, že ji rád přivítá na Pražském hradě a v Lánech. Zeman se navíc těší, až seznámí paní Ivanu Trumpovou s manželkou, která je také Ivana a dodal: "Lepší velvyslankyni USA do Prahy poslat nemohou!" 






Přečtěte si
-bello-
17. 11. 2016 • 11:39

chal o imigrantech má dnes jasno celá Evropa ( jen Araby zabraná kolonie /původně Francie/ to zatlouká) ! Co se týče migrantů a Trumpové, mám taky jasno.Kdyby tuhle ženskou Trump postavil na mexickou hranici, pak křivonohé, krátkonohé mexické parchanty tak vyděsí, že se otočí a zdrhnou.A nemusí tam pak US strážci ani střílet ostrými. Ohledně Trumpové mám já jasno. Nechci ji a Zeman je v tomhle zbytečně " politicky korektně " blbej .Ona sice reprezentuje USA, ale všude bude ta maškara vykládat, že je Češka a to já nechci! Pořád mi zůstalo kritické myšlení, neadoruji Zemana, jen s ním leckdy v pudu sebezáchovy souhlasím. Protože přijde doba, kdy se tam bude cpát koblihář estébák a Slovák ( ať nekecá, že ne !!!) a i Stropnický a to nechci. Co vyhodí sluníčkáři za kandidáty se ještě uvidí.Myslím, že nás čeká děs běs , třeba to bude i Bartoška. , Veškrnka a další bezmozkové.

-bello-
16. 11. 2016 • 23:52

Tentokrát mě Zeman fakt naštval. Šíleně mě naštval . Trumpová ať si opráší slovník.Mluví hantýrkou ! A ať si opraví v tom svým dech beroucím sívíčku tu Fakultu tělesné výchovy !!! Neexistovala ! , na sport byl ITVS ( Institut tělovýchovy a sportu ) a jestli mi řekne, že tam potřebovala mozek, tak kecá ITVS by dal i Jarda Jágr na první dobrou Ale stejně emigrovala, školný ani nezaplatila, zato čile platila tělem jednomu Rakušákovi jako normální *** za rakouskej pas. A to fakt dá málokterá Její 3 knížky jsem nečetla, jestli jsou šroubovaný a dlouhovětný jako sívíčko, co si editovala, tak to bude srágora. Že byly přeložené mě nezajímá, spíš kdo je vydal a za co ? První dáma Česka má tvář oduševnělou, je seriózní a milá.Vedle té maškary má vystaráno

ararat
16. 11. 2016 • 20:32

bolševik Zeman se nám rozhonil,bože bude legrace ty dvě vedle sebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.