Miliardářka Ivana Trump je v Praze, má v patách bodyguardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miliardářka Ivana Trump je v Praze, má v patách bodyguardy!

Rolls Royce musel na Ivanu čekat zhruba čtyřicet minut, protože letadlo mělo zpoždění.
Rolls Royce musel na Ivanu čekat zhruba čtyřicet minut, protože letadlo mělo zpoždění. (Foto Aha! – M. Hykl, P. Machan, M. Pátek, ČTK)

Bez ochranky ani ránu. Ivana Trump (68) je bývalou ženou současného amerického prezidenta Donalda Trumpa (71), ale její bezpečnost odpovídá spíše tomu, jako by za něj stále provdaná stále byla. Miliardářčina návštěva Česka je toho důkazem.

Ivana Trump přiletěla v pondělí krátce po půl jedné na letiště v Ruzyni,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj s tím, že za návštěvou Trumpové stojí sdružení CZECH TOP 100, které ji vybralo jako jednu ze čtyř osobností, jež proslavily Českou republiku v zahraničí. Tomu, že je Trumpová opravdu top, odpovídají i bezpečnostní opatření.

„Z letiště ji vezl luxusní Rolls Royce s černými skly a doprovod ji na každém kroku dělá zhruba šest osobních strážců,“ řekl očitý svědek. „Skáčou okolo ní jako okolo anglické královny,“ dodal svědek, který viděl, jaké pozdvižení způsobila Trumpová, když se v pondělí se svou armádou bodyguardů vylodila před luxusním pražským hotelem Four Seasons z Rolls Roycu za 11 milionů.


Dostat se k ženě, jejíž majetek se odhaduje na desítky miliard korun, která má s prezidentem USA tři děti, je téměř nemožné. Deníku Aha! se přesto podařilo zjistit, co ji čeká. Na dnešní den má naplánovaný oběd s v rámci CZECH TOP 100, kterého se zúčastní i první dáma Ivana Zemanová (52) a ve středu ji čeká gala večeře na Hradě.

Kromě toho stihne i soukromou schůzku. Protože je dlouholetou kamarádkou návrháře Osmanyho Laffity (52), plánuje se sejít i s ním. „Můžu potvrdit, že spolu mají jít na večeři, ale bližší informace k tomu sdělovat nebudu,“ řekl Aha! návrhářův partner Guy.

Dlouholeté přátelství
To, že se Ivana setká právě s Laffitou, není náhoda. Znají se už dlouhé roky. Trumpová miluje jeho výrazné modely. Jsou si tak blízcí, že byl před pár lety i na její svatbě. „Kamarád řekne kamarádovi a najednou oblékáte hvězdy jako je Sharon Stone nebo Ivana Trump,“ popisuje seznámení návrhář.

Na video s Ivanou Trumpovou se podívejte zde:281990:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.