Trumpová si užívá Prahu. Pusa s Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trumpová si užívá Prahu. Pusa s Gottem!

Pusa od Karla Gotta
Pusa od Karla Gotta (Foto: ara)

Nepřehlédnutelná a extravagantní! Taková je bývalá žena amerického prezidenta Donalda Trumpa (71) Ivana Trump (68), která je od pondělí do čtvrtka na návštěvě v Česku. Kamkoliv udělá krok, vzbudí rozruch. A to nejen Rolls-Roycem za 11 milionů, který ji vozí, ale i svým luxusním stylem oblékání.

Za dva roky oslaví sedmdesátku, ale její šatník tomu vůbec neodpovídá. „V New Yorku jsem v oblékání mnohem konzervativnější. Ale když jsem v Evropě, oblékám se více odvázaně,“ přiznala miliardářka, které sebevědomí určitě nechybí. „Moje nohy vypadají dobře, takže se mi líbí, když mám krátké šaty. Myslím si, že jsem elegantní, sofistikovaná a někdy to může být příliš,“ okomentovala svůj styl.

Mezi její nejoblíbenější módní značky patří bezesporu Roberto Cavalli, šaty jsou charakteristické výrazným potiskem. „Jsou pružné, pohodlné, nemačkají se,“ vysvětlila.
Dovolit si například takový model, ve kterém si v pondělí vyšla na večeři v centru Prahy, není zrovna levná záležitost. Květinové šatečky totiž vyjdou v přepočtu na 25 000 korun a kabátek na přibližně stejnou sumu.

Když ale budete mít štěstí, můžete chodit ve stejných šatech jako miliardářka a přitom za něj zaplatíte zlomek ceny. Podnikatelka totiž obnošené věci nevyhazuje. „V Philadelphii mám paní Lindu, které dávám své šaty a ona je prodává na e-Bay. Nebo je dávám do charitativních organizací, jako je například Červený kříž,“ prozradila na sebe bývalá žena prvního muže USA.

Milionářský vzhled za pár minut
Ivana Trump je také vyhlášená tím, že se na veřejnosti neobjeví bez perfektně upraveného vzhledu. A s tím si moc velkou práci nedá. „Umím se nalíčit za 10 minut, upravit vlasy mi zabere 15 minut a pak už jenom stačí obléknout šaty a jít,“ prozradila v jednom z rozhovorů.



Přečtěte si
mord
21. 6. 2017 • 14:05

Ukaž ten svuj smudlo ta te ma těžce na haku

6010
21. 6. 2017 • 14:02

Opět typická česká povaha.Do nedávna po ní neštěkl ani pes a nyní se z ní Češi po..... Lidi, mně to tak štve.Vždyť my nemáme žádnou svojí hrdost.Nevyhrát Tramp volby, tak by jí ani nikdo nezval.Blbečkové.

fouk.si
21. 6. 2017 • 11:47

Ta ženská má strašný ksicht.

mord
21. 6. 2017 • 10:52

Předved se ty uzvanena nulo at se pobavíme bellmeku

-bello-
21. 6. 2017 • 10:40

Zelníčková alias Trumpová budí pozornost zejména " sofistikovanými " úpravami svého ksichtu . Může někdo téhle ženské vysvětlit pojem " sofistikovaný ?" A tohle chtělo dělat velvyslankyni v Česku ! a tohle by se všude coby velvyslankyně USA představovalo, jakože je Češka! Takže půl světa by mělo pojem o Česku jako Disneylandu ! A tohle propagoval i ten vlez***ka Zeman, když chtěl pozvání od Trumpa , které však dosud nedostal Mimochodem její tělo je strašný - od krku k bedrům je to sud a z něho trčí tenký nohy. Zelníčková se zasekla v době " Starců na chmelu." Na hlavě chemlon vycpávku do vytupírované homole , na očích nalepené řasy a la " stírače stírají " , na obličeji tuna rozkydanýho makeupu , kdy výsledný dojem je že vypadá jak odulý moučný červ. 25.000 českých korun za šaty dá i Čech/Češka , ale vybírá si pečlivě design.Na rozdíl od Trumpové vkus má!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.