Vilhelmová & Geislerová - Škodily Macháčkovi na golfu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vilhelmová & Geislerová - Škodily Macháčkovi na golfu

Když se těhotná Geislerová (vpravo) a Vilhelmová položily přímo na green, jen stěží mohl někdo trefit jamku.
Když se těhotná Geislerová (vpravo) a Vilhelmová položily přímo na green, jen stěží mohl někdo trefit jamku. (Aha! – Marek Pátek)

KARLOVY VARY – Tatiana Vilhelmová (29) a Aňa Geislerová (31) jsou ale kamarádky! Celou dobu se obě tvářily, že jsou s frontmanem kapely Mig 21 Jirkou Macháčkem (40) nerozlučná svatá trojice, a najednou je všechno jinak!

Karlovarský filmový festival by snad nemohl existovat bez každodenních golfových turnajů Na Cihelnách. V sobotu si zelený trávník zabrali protagonisté Hřebejkova filmu Medvídek. Režisér Hřebejk vyslal početnou delegaci v čele s Aňou Geislerovou a Tatianou Vilhelmovou. Ty ovšem pouze fandily. Do boje se ale pustil herec Jirka Macháček. Celou hru mu však pěkně znepříjemňovaly obě dámy. Když se mu totiž položily přímo na green, jen stěží mohl svůj míček odpálit do jamky. Těhotné Geislerové a její nerozlučné kamarádce Vilhelmové se však z trávníku nechtělo. Proti takové dámské přesile bohužel neměl Macháček šanci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.