Exmilenci Vondráčková a Dlouhý zase spolu! Co je spojilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Exmilenci Vondráčková a Dlouhý zase spolu! Co je spojilo?

Lucie Vondráčková s bývalým milencem Michalem Dlouhým - 2001
Lucie Vondráčková s bývalým milencem Michalem Dlouhým - 2001 (David Kundrát)

Stará láska nerezaví! Důkazem toho jsou i Lucie Vondráčková (37) a Michal Dlouhý (48). Přestože mají každý už jiné partnery, táhne je to k sobě a mají si co říct.

Před patnácti lety se po roce chození rozešli, ale nepřestali si být blízcí. Proto, když Lucie dostala nabídku hrát v seriálu Kapitán Exner, neváhala. „Nebýt Exnera, tak bych tak brzy z Kanady neletěla. Ale když už jsem tu byla, natočila jsem si ještě dva klipy,“ svěřila herečka, která si po boku Dlouhého jako Exnera zahrála archeoložku. Loni na podzim vlastně přiletěla do Prahy kvůli němu.

„Před pár lety jsme si spolu zahráli v Othellovi na Shakespearovských slavnostech. On byl Othello, já Desdemona. A v době, kdy jsme spolu žili, jsme hráli v Rokoku Na dotek a Čarodějky ze Salemu. Vždycky je s ním skvělá spolupráce a zábava,“ pěla ódy na Michala Lucie, která je šťastná po boku hokejisty Tomáše Plekance, s nímž má syny Matyáše (5) a Adama (2,5). Dlouhý zase vychovává své dvě dcery s manželkou Zuzanou.

Na video s Vondráčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.