Karel Gott: Příští rok počnu syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott: Příští rok počnu syna!

V pondělí Karel Gott »napočal« dort a co nevidět se chystá počít i syna.
V pondělí Karel Gott »napočal« dort a co nevidět se chystá počít i syna. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Mistr chce syna! Karel Gott (67) ještě pořád není ten správný muž! Sice už postavil dům, ve středu dokonce v Gottlandu i zasadil strom, ale pořád mu k dokonalosti chybí zplodit syna. „Už jsem zasadil strom a příští rok konečně zplodím toho syna,“ smál se při prvních narozeninách muzea Gottland Karel Gott.

Velkým tajným přáním Karla Gotta zřejmě pořád zůstává počít někdy syna. Na středečních narozeninách muzea Gottland konečně své přání odhalil veřejnosti a vypadalo to, že se svou Ivankou je pro to Karel schopen udělat cokoli.

Do Gottlandu dorazil Karel Gott bez své partnerky Ivany i nejmladší dcery Charlotte Elly a rozhodl se, že se bude věnovat jen svým fanynkám. „Karel nás už třicet let naplňuje energií,“ překřikovaly jedna přes druhou a byly schopny vystát si obrovskou frontu na podpis.

První narozeniny muzea Karla Gotta si nenechal ujít ani muž, který snad ví nejvíce o ženské kráse – prezident Miss ČR Miloš Zapletal, kterému dělala doprovod jeho milenka Hana Hotová. Nechyběl ani producent František Janeček se svou mladičkou přítelkyní Terezou Mátlovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.