Jágr jako utržený... Noční mejdan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jágr jako utržený... Noční mejdan!

Jaromír Jágr se nejvíc nasmál ve společnosti Petra Nedvěda.
Jaromír Jágr se nejvíc nasmál ve společnosti Petra Nedvěda.

PRAHA – „Jsem máma v akci,“ smála se půvabná Tereza Maxová (35), která byla hvězdou párty v Hergertově cihelně společně s hokejisty Jaromírem Jágrem, bratry Nedvědovými a Martinem Ručínským. Stylově oblečená do námořnického oblečku se Tereza svěřila, že už se nemůže dočkat prázdnin.


Jágr pařil na pánské jízdě!
A Maxová na jachtě!

Kliknutím zvětšete „Pojedu se synem Tobiasem a dalšími dětmi na jachtu a budeme se plavit mezi Tureckem a Řeckem, takže to bude opět aktivní dovolená,“ Kliknutím zvětšeteprozradila své prázdninové plány Tereza. A Jágr? Ten si z akce udělal svoji vlastní divokou pánskou jízdu!

Na párty, která uzavřela golfový turnaj, nemohli hokejisté Martin Ručínský, Petr a Jaroslav Nedvědové a Jaromír Jágr chybět proto, že sami jsou i vášniví golfisté. Jágr se objevil bez své přítelkyně Inny Puhajkové, a s kamarády se velmi bavil. Po několika hodinách sice zmizel, do rána naopak křepčili Martin Ručínský a bratři Nedvědové, kteří si značně společensky unaveni užívali společnost krásných dívek. Ty se kolem slavných a osamělých hokejistů doslova rojily. Kliknutím zvětšeteNakonec si každý vybral svoji favoritku, s níž obdivoval jistě nejen krásný výhled z terasy Hergetovy cihelny.

Kliknutím zvětšeteSamoty se naopak bála dobře naladěná Tereza Maxová, jež dražila svojí fotografii zhotovenou slavným hudebníkem Brianem Adamsem. K té nakonec ještě přihodila večeři s vítězem. „Já snad zůstanu napořád sama,“ laškovala Tereza, když byli dražitelé příliš pasivní. Nakonec si pro svoji bohulibou nadaci odnesla vydražených 125 tisíc. Námořnický večer si nenechala ujít jachtařka Lenka Šmídová, Klára Doleželová, či Kateřina Stočesová.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha! - Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.