Donutil nechce pod kudlu, důvod zaráží... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Donutil nechce pod kudlu, důvod zaráží...

Zaručený recept na to, jak sbalit holku, podle herce Miroslava Donutila (63) neexistuje.
Zaručený recept na to, jak sbalit holku, podle herce Miroslava Donutila (63) neexistuje. (Blesk - Jan Tůma, archiv)

A nedá si říct a nedá! Už přes rok mu čas od času do levého kolena vystřeluje bolest, zarputilý Miroslav Donutil (66) ale odmítá jít na operaci a dál jede na plný pracovní plyn. Evidentně nechce přijít o lukrativní kšefty.

Lékaři ho prý nabádali k operaci kolene už v roce 2013 a další termín měl loni. Kvůli bolesti nemohl tehdy na nohu skoro ani došlápnout. „Mám velké bolesti,“ posteskl si deníku Aha! loni v lednu. Řešením měl být i umělý kolenní kloub. Téhle operaci, která by mu snad definitivně ulevila, se ale Donutil dál zarputile brání.

Naordinoval si lázně
„Levé kolénko slouží méně, takže je potřeba s ním dělat všechno možný, aby fungovalo stejně jako pravé. To se zatím daří, takže oddaluju tu operaci, která je taková nepříjemná. Když vám to koleno vymění, dají vám něco jiného, a když máte něco jiného v těle, tak to určitě dobré není,“ prozradil teď v Českém rozhlase.

Koleno se snaží napravit v lázních. „V Třeboni mě vždycky zrekonstruují, dají mě dohromady. Užívám si tam všech možných procedur. Existují různé formy masáží, bylinkové koupele, lasery, rašelinové obklady, léčení magnety,“ vypočítával.

Upsal se do 2019
Pod kudlu nechce patrně nejen kvůli možným komplikacím po narkóze. Klid na lůžku mu nezapadá ani do nabitého pracovního maratonu. „Dotočili jsme film, který se jmenuje Můj strýček Archimédes. Mezitím jsme byli s řeckým režisérem dvakrát v Aténách točit řeckou kuchařku. S Jirkou Bartoškou jsme se pustili do natáčení cestopisu, do toho točím šestnáctidílný seriál Druhá šance.

Taky jsem na chvíli vstoupil do seriálu kapitán Exner,“ rekapituluje Donutil. Čeká ho také natáčení třetí série Labyrintu a... „Pakliže všechno klapne, tak do toho musím stihnout historický film Alois Rašín. To je pro tento rok asi vše a další rok se už bojím vyjmenovávat, protože takhle to pokračuje až do konce roku 2019,“ šokuje herecký matador.

Pohádkový honorář
Donutilovi se penízky jenom sypou. Za roli Martina Elingera, svérázného obvoďáka z Protějova, dostal prý pohádkový honorář. Za první a druhou sérii Doktora Martina mu měla Česká televize vyplatit přes 4 miliony korun. Podle důvěryhodného zdroje měl prý za jeden natáčení den od deseti do patnácti tisíc korun.

Na video s Miroslavem Donutilem se podívejte zde:



Přečtěte si
ivoadler
1. 8. 2017 • 16:22

Protiví se mi. Je nenažranej a nafoukanej. Doufám, že se dočkám toho, jak bude pajdat o berlích.

fizi
1. 8. 2017 • 16:05

No,plánovat práci může,ale zdraví má jedno.Byl jsem v téže situaci,dnes lituji,že jsem tak dlouho otálel.Obě kolena TEP a chodím na výlety,udělám i 7km.O tom se mi ani nesnilo.

money
1. 8. 2017 • 14:42

Ani se mu nedivím že se mu na operaci nechce.Nikdo mu nezaručí že se zbaví bolesti. Může to být ještě horší ...

panamira
1. 8. 2017 • 10:41

Ten člověk je tak profláknu, že se za ním táhne slizká stopa.

mord
1. 8. 2017 • 08:56

To je bohužel velmi nepovedena fotka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.