Genesis v Praze: Zahrají na parkovišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Genesis v Praze: Zahrají na parkovišti!

Lídr skupiny Genesis Phil Collins to při koncertech umí pořádně »rozjet«
Lídr skupiny Genesis Phil Collins to při koncertech umí pořádně »rozjet« (: ČTK)

PRAHA – Už dnes večer vystoupí v Praze legendární skupina Genesis. Místo původního konání koncertu na stadionu Evžena Rošického se však celá show přesunula na parkoviště vedle Sazka Areny!

Už dnes večer vystoupí v Praze legendární skupina Genesis. Místo původního konání koncertu na stadionu Evžena Rošického se však celá show přesunula na parkoviště vedle Sazka Areny! „Je to především z technických důvodů,“ tvrdí mluvčí pořádající agentury Interkoncerts Petr Novák.

Nejvýraznější osobností Genesis je Phil Collins (56), který v sedmdesátých letech v kapele vystřídal svého slavného kolegu Petera Gabriela. Collins Prahu sólově navštívil před dvěma lety. Tehdy tvrdil, že je na turné naposledy. „Lékaři mi objevili vážnou vadu sluchu, která živá představení velmi komplikuje,“ tvrdil tenkrát Collins. Svůj slib však nedodržel a o jeho hudebním talentu se tak můžete již dnes přesvědčit na parkovišti u Sazka Areny. Vstupenky jsou k mání za necelou tisícovku! Současné turné završí kapela Genesis v Římě, kde bude hrát zdarma pro více než čtyři sta tisíc lidí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.