Dětská hvězda Kudláčková(48): Sklony k sebevraždě? Našli ji v lese | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dětská hvězda Kudláčková(48): Sklony k sebevraždě? Našli ji v lese

Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková (popelky.cz)

Ocitla se mezi pohřešovanými! Michaela Kudláčková (48), která zazářila v seriálu My všichni školou povinní, byla od včerejška v celostátním pátrání. A nejbližší se báli o její život! Nakonec ji našli.

„Policisté mají důvodné podezření, že by hledaná žena mohla trpět sebevražednými sklony,“ uvedla policejní mluvčí Petra Potočná. Vše nasvědčovalo tomu, že někdejší dětská hvězda je v tak svízelné situaci, že pomýšlí na dobrovolný odchod ze světa. Není totiž tajemstvím, že Barča ze seriálu My všichni školou povinní čelí už několik let desítkám exekucí ve výši téměř sedm set tisíc korun. Už v úterý prý měla smutnou náladu.

 Na web popelky.cz, kterému šéfuje, napsala, že byla v lese a povídala si se stromy. „Jen tiše naslouchají. Nevysvětlují a neradí něco, co je pragmaticky jediné správné, ale aktuálně nemožné. Prostě maximálně šumí a člověk ví, že rozumí,“ rozepsala se Kudláčková. „Úplně všemu rozumí. Když jim člověk přijde povědět, že má radost, a když pláče, zase rozumí,“ doplnila Míša a přiznala, že si v lese i poplakala: „No taky jsem včera našla lesní jahody... a přišly mi jako dárek, jako tu máš, ty troubo, a už nebul. Proto miluji les, proto ho chodím uklízet... je to jedna z mála věcí, které pro něj mohu udělat.“ Podle informací Aha! Kudláčková odešla z domu ve Velence na Nymbursku, kde denně pečuje o otce svého přítele pana Žebráka, včera dopoledne. Od té doby o sobě nedala vědět. Její telefon byl rovněž nedostupný. Na sociální síti byla naposledy v úterý večer. Její dcera s ní mluvila ve středu okolo desáté dopoledne. Od té doby o ní nikdo nic nevěděl. Vzhledem ke skutečnosti, že si pohřešovaná bývalá herečka a kartářka mohla sáhnout na život, policie vyhlásila pátrání okamžitě. „Byla nalezena v lese u obce Oseček, odkud byla převezena na policejní oddělení v Poděbradech na podání vysvětlení. Policie odvolala pátrání,“ řekla včera večer mluvčí Potočná

 

Na video s Michaelou Kudláčkovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...

Po hvězdné kariéře se jen zaprášilo
Míša Kudláčková byla oblíbenou a talentovanou dětskou herečkou. Zdálo se, že ji čeká pohádkový život, který si bude užívat u filmu nebo na divadle. Přihlásila se na hereckou konzervatoř v Praze, kde úspěšně složila přijímací zkoušky. Bohužel, ani podruhé ji na školu nevzali. Její sen se tak rozplynul. V minulosti si proto vydělávala jako sociální pracovnice, barmanka, ilustrátorka, a dokonce i jako taxikářka. Dnes je jejím potěšením a zároveň jedinou obživou vykládání karet a psaní pro internetový portál.



Přečtěte si
aveneta
22. 6. 2017 • 11:03

Bohužel každý tzv. neunese svojí dětskou kariéru..... ona pojala život docela jiném smyslu a ty dopady jsou tragické...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.