Míša Kudláčková o bývalé dětské hvězdě a jehovistce Janatové (48): Odcizily jsme se kvůli víře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Míša Kudláčková o bývalé dětské hvězdě a jehovistce Janatové (48): Odcizily jsme se kvůli víře!

My všichni školou povinní!
My všichni školou povinní! (Foto: pressdata.cz a ara)

Jako Barča Hrdinová a Jitka Povejšová z právě reprízovaného seriálu My všichni školou povinní byly nerozlučené kamarádky. Po natáčení ale Michaela Kudláčková (47) ztratila s Janou Janatovou-Havlatovou (48) na dlouhých 32 let kontakt. Teď už je jí jasné proč – mohou za to Svědkové Jehovovi!

O tom, že Jana sympatizuje s jehovisty, deník Aha! informoval už včera. „Ano, je to tak. Jsou to docela vážné a osobní věci, nechci, aby to vyznělo nijak špatně,“ potvrdila deníku Aha! svou víru bývalá dětská hvězda. Její kolegyni Míšu tohle přiznání vůbec nepřekvapilo: „To je jediné, co o ní vím,“ odpověděla Kudláčková na dotaz, jestli ví o vyznání své bývalé kamarádky. „Se všemi lidmi se nějak postupně setkávám nebo o nich něco málo vím, ale Jana, když ten seriál skončil, úplně zmizela z povrchu zemského.

Vůbec jsme se nestýkaly, neslyšela jsem o ní. Ale to, že je u jehovistů, jsem se dozvěděla až nyní,“ rozpovídala se Michaela. Zároveň jí prý díky téhle informaci hodně věcí začalo dávat smysl. „A vlastně by to hodně vysvětlovalo. Pokud je to pravda, tak už je jasný, proč se o ní nic neví, proč jsem o ní ani nikde nic nečetla. Lidi v takových náboženských společnostech většinou se svým okolí nekomunikují. Vlastně moc nekomunikují s nikým mimo tu skupinu lidí,“ říká smutně Kudláčková. Kontaktu s dávnou kamarádkou by se prý ale vůbec nebránila. Další z party nic netuší
Poslední z pověstné seriálové trojice Monika Foris Kvasničková (46) alias Alena Hajská o osudu Janatové až doteď neměla nejmenší tušení. „S Míšou Kudláčkovou v kontaktu nějak jsem, ale s Janou ne. A o tom, že by měla být u jehovistů vůbec nevím. Viděla jsem ji na nějaké autogramiádě asi před rokem a půl a vypadala spokojeně. Ale nebavily jsme se nijak hluboce, abych tohle mohla zjistit.“



Přečtěte si
rafajd@...
15. 6. 2016 • 12:50

No jo, a taky jsem tam četl, že se přísně tají, že země je ve skutečnosti placatá a vládne jí 11 iluminátů... Neblbněte. Smrt dítěte se nedá utajit. A lékaři by ji určitě netajili.

ararat
15. 6. 2016 • 12:30

To nemusíte slyšet,ale je to tak a pokud tomu nevěříte,tak si to najdete určitě na internetu.Takové věci jsou přísně utajeny.Nebojte se že to neumí.

rafajd@...
15. 6. 2016 • 12:10

Říkáte "možná", takže to mohlo být taky jinak. Já naopak vím o zdokumentovaných případech, kdy se lidé nakazili žloutenkou, HIV, nebo zemřeli proto, že jim podali špatnou krevní skupinu. Takové případy jsou jasně dohledatelné v seriózním zpravodajství.

jenka
15. 6. 2016 • 11:19

Má to smysl. Můj vzdálený bratranec (byli jsme bratranské děti) zemřel možná právě proto, že odmítl krevní transfuzi, kterou potřeboval, jenže se nechal zmanipulovat svou manželkou k jehovistům a na transfuzi nepřistoupili.

rafajd@...
15. 6. 2016 • 09:35

To je nesmysl. Ještě jsem neslyšel, že by nějaké dítě svědků zemřelo kvůli bezkrevní léčbě. A to věřím, že by si na takové zprávě bulvární plátky určitě smlsly...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.