Jágr a jeho Inna: Kdo u nich velí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágr a jeho Inna: Kdo u nich velí?

Jágr a jeho Inna
Jágr a jeho Inna (Aha! – Marek Pátek)

LITOMYŠL – Přítelkyně Jaromíra Jágra (35) Inna Puhajková (21) nemá ani potuchy o tom, co se bude dít v létě. O všem rozhoduje její všemocný vládce Jaromír Jágr! On je ten, který ve vztahu velí! Ona zase ta, která musí poslouchat!

Přítelkyně Jaromíra Jágra (35) Inna Puhajková (21) nemá ani potuchy o tom, co se bude dít v létě. O všem rozhoduje její všemocný vládce Jaromír Jágr! On je ten, který ve vztahu velí! Ona zase ta, která musí poslouchat! Před čtrnácti dny dorazil v posledních týdnech tolik sledovaný pár do Česka a má v plánu strávit tady i celé prázdniny!

„Chystám se tady setrvat až do září, nemám zatím nic v plánu, že bych někam vycestovala,“ řekla v neděli v podvečer deníku Aha! mladičká Inna. Aby taky měla, když o všem rozhoduje její přítel Jarda Jágr!

Na otázku, jak budou vypadat prázdniny a dovolená Inny a Jardy, nedokázala Inna zcela přesně odpovědět. „Jarda asi něco v plánu má, ale místo ani termín nevím. Asi bychom se měli nějak společně domluvit, kde budeme trávit náš čas, možná to Jarda sdělil na tiskové konferenci, já nevím, ale mám ráda vodu a sluníčko“ prozradila Inna. Takže Jaromír neříká své přítelkyni o svých letních plánech? Jardo, to se tvé holce nebude dlouho líbit! Možná však Jaromír zařizuje plány okolo svatby a záměrně oba mlží a předstírají, že netuší, co bude v létě. Každopádně když v neděli večer na fotbalovém utkání v Litomyšli, kde se sešel Jágr Team a herci z muzikálů Angelika a Golem, zavelel Jaromír »Jdeme!«, Inna se okamžitě zvedla a kráčela za svou horou svalů do auta. Společně se pak nechali řidičem odvézt domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.