Dagmar Havlová (64): PROZRAZENO! ZA CO UTRÁCÍ STATISÍCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dagmar Havlová (64): PROZRAZENO! ZA CO UTRÁCÍ STATISÍCE

Bývalá první dáma Dagmar Havlová zvolila luxusní a darké módní doplňky.
Bývalá první dáma Dagmar Havlová zvolila luxusní a darké módní doplňky. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Krásné ženy, luxusní róby a šperky za statisíce. Tradiční Letní párty královny Pařížské Tamary Kotvalové (53) byla přehlídkou toho, co právě frčí. Navzdory nepřízni počasí přišla i Dagmar Havlová (64) a na první pohled bylo vidět za co ráda utrácí. Vynesla módní doplňky za téměř půl milionu korun. 

Na břehu Vltavy na romantickém místě pod Karlovým mostem se sice několikrát přehnala průtrž mračen, ale tradiční párty to na lesku neubralo. „Jsem velice unavená, protože jsem toho měla v poslední době moc. Ale stejně jsem neodolala,“ přiznala Aha! herečka a bývalá první dáma.
S hostitelkou pak dlouho probíraly půvaby babičkovství. Tamařina dcera povila první holčičku a celá rodina tím žije. „Až se skoro bojím, jestli jí nevadí, jak jsem aktivní, jestli jí její dítě tak nějak neberu za svoje,“ přiznala Kotvalová.
To Havlová je už ostřílený prarodič. Od dcery Niny má už dvě vnučky. Jinak ale obě dámy klasické babičky, jak je známe od Boženy Němcové, moc nepřipomínaly. Ač se dopředu nedomlouvaly, shodly se na letos velmi aktuálním žlutém tónu s doplňky velmi vyhlášených značek.

Měla na sobě: 

Náušnice Bulgary cca 100 000 kč
Náramek Cartier cca 120 000 kč
Briliantový prsten cca 200 000 Kč
Kabelka Gucci cca 30 000 kč
Celkem doplňky cca 450 000 kč

Na video s Dagmar Havlovou se můžete podívat zde:




Přečtěte si
-bello-
12. 6. 2017 • 01:05

klounov@... pokud vím, tak jako Veškrnová nosila bižu a sem tam si navlíkala knoflíky Nevím, jak vysoko má kotníky Veškrnová , nebo Havlová / na jménu nebazíruju / , ale vím najisto, že její kotníky jsou taková level, že máš recht, k těm se radči nepřiblížit. Problém je, že Jako holky v porcelánu anebo šantán dobrý, ale Její pastorkyně nebo Rod Glembayů horší a horší. To víš, já chodím do divadel furt a Holky z porculánu mám dávno za sebou a Havlová zas nic kloudnýho před sebou

ivoadler
11. 6. 2017 • 16:41

Beztak jsou ty hadry a šmuky půjčený.

ivoadler
11. 6. 2017 • 16:37

Přirozeným výběrem (Charles Darwin) se z jednoho druhu stává druhů více. Jeden nový druh se už rýsuje. Bude to člověk šoubyznysový. Plemenitba a rozmnožování jen uvnitř vybraného okruhu osob, k tomu zvláštní životní podmínky, které nikdo jiný nemá. Pravda, vznik nového druhu trvá poměrně dlouho, ale pokud se do toho procesu vnese uvědomělý prvek, proces se urychlí.

klounov@...
11. 6. 2017 • 09:59

Pokud ví tak paní Havlová nosila krásné šperky už jako Veškrnová.Asi si na ně vydělala svým skvělým herectvím.Vy tady jí nesaháte ani po kotníky a to v ničem.Ty příspěvky jsou váš problém ne její.Vy nešťasni zamindŕkovaní lidi

dell49
11. 6. 2017 • 09:51

Bello,říkam ti to pořá.Musíš makat ne si jen půčovat prachy.Neumíš nic a holuby pečený do huby nelítaj..I v rekvizitárně se musí makat.A někdy se kouknu na tu tvou značkovou kabelku co má Kotvalová.To se asi nasměju

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.