Dagmar Havlová: Má dočasnou adopci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dagmar Havlová: Má dočasnou adopci!

Dagmar Havlová je taková psí máma.
Dagmar Havlová je taková psí máma. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek)

Z lásky ke psům jsou schopné všeho. Dagmar Havlová (64) náhradní péče, Alice Bendová (44) proměnila domácnost v jednu velkou smečku a Ornella Koktová (24) se rozhodla ze psa udělat hvězdu.

Dagmar Havlová (64): Náhradní pečovatelka

„To štěňátko není moje, pouze ho dočasně hlídám,“ okomentovala bývalá první dáma nový, dočasný přírůstek do rodiny, kde už je fenka německého boxera Grace. A ta se má u Havlové jako princezna. „Dělám všechno, aby byla šťastná ona a tím pádem i já,“ přiznala herečka. Svého čtyřnohého miláčka, kterého předloni před Vánocemi pokousala doga, střeží jako oko v hlavě.

Alice Bendová (44): Zákaz rozmnožování

Všude samý pes. Tak to vypadá v domácnosti herečky a moderátorky. „Máme Fida a Mikyho z útulku. A pak Bigi, ta jediná má papíry,“ vyjmenovává Alice svou smečku, kterou chtěla ještě rozšířit. Jenže přítel Michal Topol (30) to zatrhnul. „Já mu na to odpověděla: To už je jedno, jestli čtyři nebo šest, takže tak. Ale je dobře, že to koriguje,“ přiznala Bendová smířeně.

Ornella Koktová (24): Hvězda internetu

V půlce prosince si manželka Josefa Kokty (60) pořídila jako předčasný vánoční dárek psa i manželka Josefa Kokty (60). Ze štěněte retrívra je tak hotová, že mu dokonce založila i jeho osobní profil na instagramu. A ten bohatě zásobuje. „Ahoj, jmenuji se Shadow.“ Těmito slovy z ní začala dělat hvězdu internetu.

Havlová udělala zásadní rozhodnutí v životě: Čistka v přátelích!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.