Dagmar Havlová (63): Vážné zranění nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dagmar Havlová (63): Vážné zranění nohy!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Není to ani dva roky, co Dagmar Havlová (63) skončila kvůli zlomenině pravé nohy na vozíku. A už už je to tu zase! Navíc na stejné noze! Ovšem i v ortéze si vyrazila na večeři s kamarády. Jen do auta jí museli pomáhat.

Zranění si bývalá první dáma podle svých slov přivodila před pár dny ve svém domě v pražských Střešovicích. „Jen několik hodin před oslavou jsem si při jarním úklidu, kdy jsem leštila parkety, ukopla prostředníček na noze. A je to velmi bolestivé,“ svěřila deníku Aha! Havlová. Kvůli omezené pohyblivosti změnila tento týden svůj pracovní program a domluvené akce. „Paní Dagmar se mi omluvila z páteční premiéry muzikálu Rocky, kde měla být čestným hostem,“ sdělil Aha! spoluproducent muzikálu Fawad Nadri (48).

Jediné, co si nenechala ujít, byla čtvrteční oslava narozenin Kateřiny Brožové (49). „Je to taková naše tradice, kdy zhruba v mezidobí našich narozenin slavíme společně. Přišel i náš kamarád Fawad,“ prozradila nám Havlová. A byl to právě prezident Česko-afghánské obchodní společnosti, který jí po večeři v luxusní restauraci v pražských Dejvicích galantně pomáhal do vozu.

Herečka doufá, že bolest brzy pomine. „Už příští týden stanu s ortézou na jevišti vinohradského divadla v Rodu Glembayů. Nezruším kvůli tomu představení,“ zapřísahala se Havlová.

Její úrazy

2006
Spadla ze schodů během představení Chvíle pravdy v Divadle na Vinohradech. Zlomenina levé nohy byla natolik vážná, že se několik týdnů pohybovala na vozíku. „Kromě různých pohmožděnin, natažených vazů, výronů, zhmoždění kloubu v chodidle mi našli i čtyři zlomeniny, z nichž některé byly tzv. lupínkové, kdy vaz zůstal celý, ale při nárazu s sebou vzal kus protější kosti,“ popsala tehdy Havlová, která se zraněnou nohou cestovala do USA

2015
Kvůli výmolům před svou vilou ve Střešovicích si zlomila pravou nohu. „Mám zlomeninu vnějšího kotníku, k tomu nechodící sádru. Opravdu se s tím špatně chodí,“ vysvětlila tenkrát deníku Aha! Havlová s tím, že léčba potrvá až sedm týdnů.



Přečtěte si
ivoadler
7. 3. 2017 • 15:24

Je to vdova po prezidentovi, nebude přece hrát nějakou pani starou. Musíme mít úctu k úřadu.

Matos7
5. 3. 2017 • 11:51

Myslí se ta vešzkrnova

havran2
4. 3. 2017 • 21:48

Stará zlatokopka se opět probrala ! ! !

babatomanija
4. 3. 2017 • 15:26

Jen v reálu bz snad šlo posoudit výkon plastického chirurga. Já bych jí doporučila tmavší blond a výčesy do ddrdolu. Je přeci tolik možnsotí a lze to udělat i za chvilku.Také mám potíže s nohama, alev mém příapdě to není úraz / brala bych raději/ ,ale mám zánětlivé onemocnění kloubů, které rozjíždí i viroza nebo stress.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.