Dagmar Havlová (62) Po změně příjmení… Tažení za novým životem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Havlová (62) Po změně příjmení… Tažení za novým životem!

Dagmar Havlová se nyní podepisuje jako Dagmar Havlová-Veškrnová.
Dagmar Havlová se nyní podepisuje jako Dagmar Havlová-Veškrnová. (Foto herminapress.cz, ara)

Doplňte u mého jména Veškrnová! Na to prý v Divadle na Vinohradech tlačí herečka a bývalá první dáma, která se teď podepisuje jako Dagmar Havlová-Veškrnová. Jasně tak davá najevo své tažení za novým životem!

„Dáša poprosila, že chce být na stránkách divadla i v jeho propagačních materiálech uváděná jako Havlová-Veškrnová. Takže co nevidět se to změní. Je to sice drobnost, ale pro ni je to důležité, jak říkala,“ prozradil deníku Aha! nejmenovaný kolega bývalé první dámy. Rodné příjmení už si Havlová nechala mimo jiné přidat ke své oficiální stránce na Facebooku.

„Paní Dagmar zcela jistě naznačuje, že začíná nový život. Ten poprezidentský. Doplněním příjmení Veškrnová dává lidem najevo: To jsem já, ta herečka, kterou jste měli rádi. A je to zcela pochopitelné. Příjmení Havlová je pro ni také důležité, hlavně kvůli Václavově odkazu,“ řekl deníku Aha! rozhlasový publicista Petr Burda, který s Havlovou a zesnulým prezidentem Václavem Havlem (†75) léta spolupracoval.

Bývalá první dáma se ke změně příjmení nevyjádřila.

Proč se vrací k Veškrnce?

Paní Dagmar opustila své rodné příjmení Veškrnová 4. ledna 1997 na žižkovské radnici v Praze, kde si brala Václava Havla. A 19 let poté, opět na začátku ledna, se k němu vrátila. Co ji k tomu možná vedlo?

• Už nechce být jen bývalou první dámou, lidem chce připomenout dobu, kdy ji milovali jako Veškrnku!
• Plán zaregistrovat si jméno Dagmar Havlová-Veškrnová u Úřadu průmyslového vlastnictví, a chránit tak svou hereckou i nadační práci!



Přečtěte si
zzapp
31. 1. 2016 • 21:50

brunos...

hermanka
31. 1. 2016 • 13:38

Bello,to je fakt,že tenkrát vyhráli soud ,tak snad to teď vyhrajou taky. Venku vyhrává Brad Pitt 6 mil dolarů.Dobrý rychlý prachy ne?Opar bych neřešila je to stará fotka s blond vlasama. A ona to zjevně taky neřeší.

-bello-
31. 1. 2016 • 13:07

Dášo, na opar si prskni zubní pastu, nebo retuš. Na Veškrnku zapomeň !Porcelán jste nám s Vašíkem rozprodali, tak není o čem Ale buď v klidu Václavka a Dášenka , navždy v našich srdcích ..... (Díky, Knížáku ! )

eremita
30. 1. 2016 • 23:30

Nový život? Jen ji dopaluje jmenovat se stejně jako švagrová....

klaraabara
30. 1. 2016 • 22:21

Ty buzíku z Plesku,se žeň si aspoň fakta.Co takhle kouknout do programu divadla? Negramotnej a teplem,to se Šmuclerce nevyplatiš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.