Poslal bývalé první dámě opulentní pugét růží. Milan, který dříve používal příjmení Ujlaky a dnes je Počjatek (28), nebyl žádný troškař. Kytici pro Dagmar Havlovou (64) tvořilo rovnou sto královen květin. A nezaplatil přitom ani poupátko!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak nevím, je to o hajzlovi, co dostal kdysi jen podmínku a znova okradl květináře, nebo si z Veškrnové dělají srandu, protože vypadá na 64 a ani o chlup míň .
Zajímal by mě důvod, proč sem píšou lidi, které tak hrozně Havlová nezajímá. Když je mi někdo ukradenej, tak ho nevyhledávám. Proč tady nejsou negace na podvodníka?
Proč se mnozí tady vyjadřují jak hlupáci.....nejsem žádný příznivec Dáši, ale prostě nechybí mi nadhled....i ona půjde tzv. do krechtu v tom jí peníze nepomohou a když jde na WC tak její *** smrdí jako toho nejobyčejnějšího člověka.....
Proč sem tedy Antonuis.j chodíš? Když tě tak nezajímá a nezávidíš jí, tak nevyhledávej a zbytečně neurážej. My jí máme rádi a ta zlost a závist, co z tebe prchá je fakt trapná. Cos dokázal v životě? Jak vypadáš? Teď mluv...
Někdy jsi s ní i sympatizovala...., tak nech toho. Jinak je dobré, když na tebe lidi nereagují, snad tě to už konečně přestane bavit. Přihlaš se do knihovny, a raději čti.
ledacos ji vylepsili a chodi pesky se psy po prochazkach.Rozhodne pred Vaskem.vypadala hur.Marfusa s ruzovym prelivem nevkusnym make up.Ale v hlave neudelala ona sama NIC a nejlip se to pozna na Tom jak kokta projev z papiru co ji nekdo napise.Pak neumi anglicky a je ulhana kotrmelina vypada jak pokladni v cirkusove kase.Obleceni fuj a kalhotky take nosi mesice .to ale na Hradecku nikomu nikdy nevadilo to je parta uf