Dagmar Havlová: Jak to vypadá s "kauzou hrníčky"? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dagmar Havlová: Jak to vypadá s "kauzou hrníčky"?

Bývalá první dáma chrání čest manžela.
Bývalá první dáma chrání čest manžela. (Foto herminapress.cz)

Odkaz prezidenta Václava Havla (†75) hlídá jako oko v hlavě. Jak už infromovalo Nedělní Aha!, bývalá první dáma Dagmar Havlová (64) se obrátila na právníka, který má zajistit, aby hrnky s jeho podobiznou zmizely z nabídky. 

Pro herečku je nemyslitelné, aby byl její manžel v jedné kolekci s Hitlerem či Stalinem. Potvrdil to i její advokát. „Paní Havlová nárokuje odstranění těchto hrnků a zdržení se reklamy na jejich prodej,“ upřesnil Aha! JUDr. František Vyskočil. „Také chce sdělit údaj, kolik hrnků s podobiznou Václava Havla bylo již prodáno,“ dodal právní zástupce.

Podle něj to není kvůli případnému požadovanému honoráři, o čemž hovořil majitel nakladatelství Naše vojsko Emerich Drtina, který sporné hrnky dal na trh. „O jakékoli peněžité částce není v dopise paní Havlové ani čárka. Pan Drtina tedy uvedl nepravdu,“ upřesnil Vyskočil.

Na video s Havlovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarypadlo
20. 9. 2017 • 09:54

Humanitární bombarďák je v dobré společnosti,jediný kdo tam opravdu nepatří je K.Gott,ten byl vždy čestný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.