Krainová a dvě finalistky České Miss: Proč zdrhly ze soutěže krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krainová a dvě finalistky České Miss: Proč zdrhly ze soutěže krásy!

Proč zdrhly z České Miss?
Proč zdrhly z České Miss? (Foto Aha! – Martin Hykl, instagram.com, ara)

Nečekaný odchod. Jen krátce před dalším soustředěním České Miss dala soutěži sbohem její patronka a koučka Simona Krainová (44). Krátce po ní odstoupily i dvě finalistky! „Respektujeme rozhodnutí Simony Krainové odstoupit z projektu,“ sdělila deníku Aha! šéfka soutěže Eva Čerešňáková (30).

Krainová absolvovala s finalistkami první soustředění ve Vysokých Tatrách. Nový koncept soutěže ji ale zřejmě příliš neoslovil. Raději tak místo kurzu přežití, který v uplynulých dnech dívky »přežily«, odletěla s rodinou na dovolenou do Dubaje.
A tak zatímco adeptky na korunku krásy mrzly v lese, Simona si užívala žhavého slunce.

„Finalistky jsou ale statečné a odvážné. Jen jsme vzhledem k ochlazení a sněhové pokrývce museli na poslední chvíli program upravit, aby neonemocněly a nic se jim nestalo,“ přiznala Čerešňáková. I tak se krásky setkaly s věcmi, které doteď znaly jen z filmů. Taková orientace v terénu s mapou a buzoulou v ruce byl pro mnohé oříšek.

Rozdělat oheň, když je všude vlhko, také není nic jednoduchého. Vyzkoušely si i stavění přístřešku, aby se uchránily před nepřízní počasí, zkusili si opatřit něco k jídlu a odnesly si i jednu krvavou zkušenost. Kuchaly ryby! „Spousta z nich to zažila poprvé v životě, nejezdily v dětství na tábory a byly z toho dost překvapené. Hlavně do kuchání ryb se musely hodně přemlouvat,“ prozradil Aha! fotoreportér.

Dvě z dívek se náročného programu dobrovolně vzdaly. „Z důvodu nemoci se soustředění nemohla zúčastnit Tamara Vaňousová. A kvůli jiným pracovním povinnostem soutěž opustila Mirka Pikolová,“ řekla šéfka soutěže s tím, že se tak rozhodlo, které ze 16 missek nakonec postoupí do finálové čtrnáctky.

Na rozhovor se Simonou Krainovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.