Švantnerová sekla s Českou Miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Švantnerová sekla s Českou Miss!

Nikola Švantnerová
Nikola Švantnerová (Foto Facebook.com)

Česká Miss jde do háje. Tohle by se za Zapletala nestalo. To jsou jedny z nejčastějších vět, které můžeme momentálně o České Miss slyšet. Nyní by je mohla používat i zklamaná Nikol Švantnerová.

Česká Miss pomalu ztrácí svou prestiž a oblíbenost. Podivné události kolem této soutěže začaly nejdříve změnou jména, nevhodným castingem v metru a ponižováním semifinalistek. Koho ale tato soutěž ztratila stoprocentně je Česká Miss roku 2015 Nikol Švantnerová.  Ta už totiž nechce být mentorkou soutěžících a s Martinem Ditmarem a Evou Čerešňákovou nechce mít absolutně nic společného! Došla jí trpělivost.

Poslední kapka

Ditmarovo netaktní chování na sociálních sítích byla pro Nikol poslední kapka, proto se rozhodla pro tak radikální řešení. Ditmar jí totiž označil za lhářku, která Českou Miss pomlouvá a donáší tajné informace ohledně soutěže, a to jen za účelem zviditelnit se. Nikola, která mezitím ležela v nemocnici po akutní operaci slepého střeva, musela být opravdu v šoku. Ditmar si myslí, že právě ona má prsty ve všech negativních článcích, které byly o České Miss napsány.

Temný stín nad Miss

,,S Českou Miss už nemám nic společného,“ svěřila se Nikol  podle extra.cz na sociálních sítích. Tímto výrokem všem prozradila, že temný stín nad Českou Miss je čím dál větší.  Není divu, že Tv Prima odmítla soutěž vysílat. Kdo další se proti Ditmarovi a Čerešňákové vzbouří?

Video s Nikol, která promluvila o svém zdravotním stavu máme pro vás zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.