Heidi plavala s delfíny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heidi plavala s delfíny

Heidi má prý nejen egyptské jméno, ale seknou jí i kousky tamního oděvu.
Heidi má prý nejen egyptské jméno, ale seknou jí i kousky tamního oděvu. (pro Aha!: Ivo PAVLÍK)

PRAHA – Po více než týdenní dovolené se z Egypta vrátila zpěvačka a moderátorka Heidi Janků (44). V teple dokonce strávila i Velikonoce. „Bylo to super. Jenom jsme plavali a odpočívali,“ přiznává Heidi, jak celý pobyt i s manželem, hudebníkem Ivem Pavlíkem, prolenošila.

„V jednom zlatnictví dostal Ivoš nabídku, jestli mě nechce prodat! Prodavač mu doslova řekl, ať si za mě řekne, co chce. Když se ale Ivoš začal zajímat o nějaký naftový vrt, prodavač hned stočil řeč jinam. Asi tak velkou hodnotu nemám. Jsem docela ráda, že si mě Ivoš nakonec nechal, protože nevím, co by si počal se stádem velbloudů. To je asi tak cena, kterou by za mě dostal, a já bych tam taky nechtěla zůstat, protože tam to není jak doma v Česku,“ řekla deníku Aha! Heidi. V Egyptě jí dokonce všichni tvrdili, že Heidi je typické egyptské jméno. „Nádherné bylo, když jsme šnorchlovali a jen pár metrů od nás plavali delfíni,“ dodala Heidi, které v květnu vyjde výběr největších hitů nazvaný Já jsem pořád já.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.