Kuklová metala kameny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuklová metala kameny

PRAHA – Metání kamenů po ledě si v curlingové hale v pražských Roztylech vyzkoušela velká jména Divadla Kalich. Nechyběl Pavel Zedníček, Lucia Šoralová, David Suchařípa, Richard Tesařík nebo Míša Kuklová.

Metání kamenů po ledě si v curlingové hale v pražských Roztylech vyzkoušela velká jména Divadla Kalich. Nechyběl Pavel Zedníček, Lucia Šoralová, David Suchařípa, Richard Tesařík nebo Míša Kuklová. „Vůbec to neumím, ale přišla jsem si to alespoň zkusit,“ přiznala Kuklová, která nyní prožívá po rozchodu s manželem Jiřím Pomejem smutné období a turnaje se nezúčastnila.

Přestože pro herce a zpěváky muzikálu Tajemství a připravované komedie Drahoušci byl curling španělská vesnice, na ledovou plochu se vrhli s nadšením a posílání kamenů po ledě na cíl si pečlivě vyzkoušeli. A elán jim vydržel i při nervydrásajícím mači, který si nenechala ujít ani Míša Kuklová. „Odmeť ho, ať jede do háje, dudlydudly,“ křičel Pavel »Čmaňa« Zedníček a nadšeně mlátil koštětem do podlahy, když se podařilo odšťouchnout soupeřův kámen. Ještě větší srdcař byla zpěvačka a milenka Ondřeje Soukupa Lucia Šoralová. „Já jsem ho vytlačila! Vyjeď, vyjeď,“ volala a poskakovala po ledě natolik, že neudržela rovnováhu a pořádně si namlela.
Medaile a věcnou cenu si nakonec odnesl tým muzikálu Tajemství, v němž se sešli Pavel Zedníček, Jiří Kohout, David Suchařípa a Michal Kocourek, ředitel Divadla Kalich, v němž se obě představení odehrávají. Poraženým Drahouškům ve složení Lucia Šoralová, Ivan Vodochodský, Daniel Rous a Richard Tesařík to však náladu ani v nejmenším nezkazilo. „Zatímco my jsme skončili na krásném druhém místě, soupeři byli předposlední,“ rýpnul si Richard Tesařík do ředitele divadla Kalich Michala Kocourka. Nakonec se však všichni šťastně sešli nad svařákem.

Míša Kuklová metala kameny jako o život.


Autor: Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Alena BUREŠOVÁ

9.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.