Petr Janda odstěhoval manželku s dětmi! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Janda odstěhoval manželku s dětmi! Co se děje?

Petr Janda s manželkou
Petr Janda s manželkou ( Foto Aha! - Marek Pátek, archiv Petra Clinic)

Kouzlu Floridy podlehl i Petr Janda. Kromě toho, že v Americe odehrál pár koncertů jen tak s kytarou, přednášel i na Berklee College of Music v Bostonu. S manželkou si také uvědomují, že angličtina je velmi důležitá pro jejich dcery. Rozhodli se tedy udělat něco dobrého pro jejich vzdělání.

Petr Janda chce, aby jeho holky uměly anglicky pořádně, zařídil jim tedy v Americe školu na tři měsíce. „V dnešním světě to je důležité. Rozárce je pět, to se v Americe začíná chodit do školy. Anežka chodí do třetí třídy a od srpna přestupuje na anglickou školu, tak to bude pro ni taky bezvadná průprava,“ svěřil Janda Blesku.

Trochu to vypadá, jakoby se zpěvák s manželkou rozhodl odstěhovat. „Já ne, jen Alice s holkama. Pronajal jsem jim tam condominium, říkám tomu kondom. Takový byt na tři měsíce,“ prozradil zpěvák, jak vyřešil ubytování za oceánem.

Video: Petr Janda s holčičkami blbne jako mladej kluk!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
22. 9. 2017 • 23:51

... at se nezblázní z té angličtiny ! Dnes se učí děti anglicky na každé normální základní škole , už v první třídě . ... leda , že by si tam jeho stará šla doplnit angličtinu , když bude komunikovat se svými zákazníky někde v bordelu !

6010
4. 4. 2017 • 10:28

Jo, jo, to je teď u těch celebrit taková móda.To jsou Adamcovi, Dejdarovi ........... No, holt někdo musí s trendem držet krok.

ellenic
3. 4. 2017 • 19:29

Je dobře, že Petr Janda informoval národ, co pro své děti udělal. Měl tam poslat i dceru Martu s Maruškou, aby jí to nebylo líto, že malé sestřičky jsou v USA a jejich velká sestra s neteří ne .

bursik
3. 4. 2017 • 19:22

Petr a Alice dojemne Foto, velmi podobne Heidi a Pavlik ,ale za vse se plati v zivote Alespon ze ten unuhnany Janda s tou svoji z Moravy poslal kytku do Ostravy zemrele kolegyni To je slusnost a ne jak ostatni burani z oboru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.