Matka ztracené Míši (13) u výslechu: Může za to Hitler! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matka ztracené Míši (13) u výslechu: Může za to Hitler!

Matka pohřešované Míši změnila chování.
Matka pohřešované Míši změnila chování. (Foto: Karel Kopáč)

Sympatiemi k nacismu se netajila Eva (34), matka zmizelé Míši Muzikářové (13). Její facebookový profil a kříže na krku neušly pozornosti policistů, kteří se teď o ně začali zajímat.

Dobře informovaný zdroj Aha! prozradil, že policisté matku Míši v této souvislosti vyslýchali už několikrát. „Vše je ještě ve stadiu prověřování, stíhána zatím není,“ řekl. Na oficiální informace jsou ale policisté skoupí. „S ohledem na zákon na ochranu osobních údajů k tomu nebudeme nic uvádět,“ řekla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Po zmizení Míši vyšlo najevo, že její matka vystupuje na Facebooku jako Eva Braun. Sdílela řadu rasistických příspěvků a fotek včetně snímku Adolfa Hitlera s milenkou Evou Braun, který měla na svém profilu jako úvodní.

Pátrání po školačce je bezúspěšné
Míša zmizela přesně před 11 týdny. Podle policistů se 11. ledna ráno vypravila do školy, tam už ale nedorazila. Od té doby po ní neúspěšně pátrají, a to jak na Plzeňsku, kde spáchal sebevraždu hlavní podezřelý, bývalý přítel matky Otakar S. (†38), tak v Ústí nad labem, kde žila. Naposledy teď o víkendu prohledávali skládku poblíž jejího bydliště.

Policisté pátrají po Míše v bunkrech a štolách:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.