Psycholog o pohřešované Pavle (42): Skrývá se, má výčitky svědomí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Psycholog o pohřešované Pavle (42): Skrývá se, má výčitky svědomí?

Hledaná Pavlína Zálešáková. Víte, kde je? Volejte linku 158.
Hledaná Pavlína Zálešáková. Víte, kde je? Volejte linku 158. (Foto Aha!: Hynek Zdeněk)

Pavla Zálešáková (42) z Nechvalína na Hodonínsku před týdnem v pátek zmizela s tím, že si něco potřebuje promyslet, její muž Jaroslav (†44) spáchal o dva dny později sebevraždu. Může mít její zmizení na svědomí, jak se v obci začalo říkat? Psycholog Karel Humhal to odmítá!

„Je možné, že spáchal sebevraždu, aniž by se dopustil nějakého trestného činu. Fixace na partnera může být u některých lidí tak intenzivní, že se mu jejím odchodem mohl úplně zhroutit svět,“ vysvětlil Humhal. Jaroslavův syn (16) totiž promluvil o matčině nevěře. „Podváděla taťku, tak měla důvod si to promýšlet a na tom se domlouvali,“ řekl.

Stejné to může být podle psychologa i u Pavly. „To, že napsala dopis, že odchází, aby si vše řádně promyslela, a odešla bez dětí, nasvědčuje, že nebyla obětí domácího násilí. Je možné, že se skrývá a je zděšená tím, co její odchod způsobil,“ doplnil Humhal.

Náhlou ztrátou rodičů trpí nejvíc obě nezletilé děti, syn a dcera (11). Nikdo z rodičů na ně zřejmě nemyslel. Policisté pokračují v pátrání. „Bohužel ale v tuhle chvíli nemáme zatím žádnou stopu,“ přiznal jejich mluvčí Petr Zámečník.

Přečtěte si
hejpockej
24. 5. 2017 • 07:05

psycholog Humhal je nekompetentni trouba, jako skoro vsichni psychologove v CR. Ten by samozrejme uznal i vrazedkyni z Teska za normalni a zpusobilou jit mezi lidi. To co tvrdi jsou pouze teorie, dohady, nazory. Fakta zadna. Nevim kde vubec bere tu drzost tvrdit, ze ma pravdu. Nebo je snad jasnovidec? Kdyby se pani skutecne ztratila nebo odesla, tak by manzel jiste hledal nebo doufal . Ten si hodil masli protoze dobre vedel proc. Neunesl svedomi, bal se vycitek deti a rodiny. Policejni vyslechy by nezvladl, priznal by se, nedokazal systematicky lhat. Nemel jinou volbu. A proto se pani nikdy nevrati.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.