Kotelnice Jílková končí? Ztráta zraku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kotelnice Jílková končí? Ztráta zraku!

zdrcená Jílková
zdrcená Jílková (Aha! – Roman Souček)

Tahle holka se střetů v televizním studiu nebojí a dokáže si zjednat pořádek. Jenže teď je pořad Máte slovo v ohrožení, jeho moderátorku totiž trápí zdraví. Musela dokonce pod kudlu!

"Měla jsem pocit, že mi něco překáží na řase, tak jsem se ji snažila očistit. Pak jsem začala vidět černé tečky," okomentovala zdravotní trable Michaela Jílková (48) v Blesku a dodala: "Pak už mě oko začalo hodně bolet. Hlavně při čtení. Pan doktor mi řekl, abych okamžitě přijela.  A dostala jsem vynadáno. A moc."

Po sprše nadávek musela Jílková na laserovou operaci, protože měla odtrženou sítnici. Stačila totiž jen prodleva, den dva, a populární moderátorka mohla o své oko přijít navždy!



Přečtěte si
baronessa
1. 3. 2017 • 11:39

To zas je článek. To je přece případ od případu. Shodou okolností jsem byla na očním s podobnými příznaky i já, jen mě oko nebolelo. V sobotu mi blesklo v očním koutku a od té doby mi před okem plula jakoby tmavá pavučinka. U mě to není nic vážného, jen ve sklivci se vlivem degenerace staršího oka a kolísavého tlaku vyskytla sraženinka, která neohrožuje. Jen otravuje. Časem se to má samo ztratit. Tak nestrašte lidi, zákalky ve sklivci můžou, ale nemusí signalizovat fatální problém.

zadnice
1. 3. 2017 • 10:51

Souhlasím s tím, že je Jílková narcistka a škodí svým chováním pořadu. Nenechá nikoho domluvit svým "konkrétně, konkrétně,..." i když mu položila dotaz. Stejně se chová jako Moravec!

jity
1. 3. 2017 • 09:34

Pořad neni špatný, ale Jílková nenechá nikoho domluvit, je to jako s Moravcem, ten také prosazuje hlavnš sebe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.