Noční můra Míši Jílkové: »Když koupím dětem lyže, budeš mi tolerovat nevěru!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noční můra Míši Jílkové: »Když koupím dětem lyže, budeš mi tolerovat nevěru!«

Michaela Jílková
Michaela Jílková (Pro Aha! - David Raub)

Ostrá moderátorka Míša Jílková (46) je podle vlastních slov v soukromí úplně jiným člověkem, než na obrazovce. Usmívá se, netrápí se náročným make-upem ani nepohodlnými kostýmky. V některých věcech je ale stále nekompromisní. Zejména ve vztahu k mužům.

„Opovrhuji muži, kteří nutí manželky, aby se doma líčily… Nejlépe hned po ránu,“ říká Jílková, která si v době volna ráda odpustí zkrášlování před zrcadlem. Pokud muži nutí svou manželku, aby si každé ráno nakreslila na obličej krásnou masku, je to podle ní psychický teror a srážení sebevědomí. „A už nemluvím o těch, co nutí ženy chodit na plastiky třeba prsou. A´t se ti chlapi nejdřív podívají podívají sami do zrcadla a jsou rádi, že doma vůbec nějakou ženu mají,“ řekla Blesku bez okolků Míša.

Má extrémně bohatého přítele, ale…

Míša Jílková by nemusela pracovat. Její přítel Michal Voráček je mediálním magnátem, který by svou partnerku zajistil až do smrti jediným lusknutím prstu. Jenže Míša pracovat chce. Děsí ji totiž to, že by musela být vděčná. „Znám od kamarádek historky typu – dám ti peníze na boty, ale budeš na mě milá, koupíš dětem lyže, když mi budeš tolerovat nevěru a tak podobně,“ líčí Jílková, pro kterou je takové jednání mezi partnery doslova noční můrou. Podle ní se žena musí realizovat i jinde než doma. Pro psychiku je to podle Míši velice důležité.



Přečtěte si
ferdinand6
1. 4. 2014 • 18:25

Jéžiši, to je ale Milka, tak ať se nemaluje, co je nám potem, jak chodí před tím svým strejdou.

malavelka
1. 4. 2014 • 10:56

Někdso má tlačenku ale může být i talentovaný, jiný ovšem nikoli/ ke Gottce/

popocatepetl
31. 3. 2014 • 20:27

No jo, ale Gottová na obrazovce a obdiv bulváru ke Gottové není v porovnání s Jílkovou žádná tlačenka, to je spíš jen takový sulcík. Prima a bulvár chtějí být zadobře s Božským Kájou, a tak nadbíhají jeho ženě. Kája ani tlačit nemusí. Kdežto Jílková na obrazovce, to je pravá tlačenka. Tmavá (krvavá).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.