Práce televizního moderátora není vůbec jednoduchá. Zvlášť, pokud jde o přímé přenosy. Tehdy stačí jediná chybička, jediný přežblept, a hned se vám směje celý národ. A což teprve, když na vás jdou před kamerou mdloby, jako na Míšu Jílkovou.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
asi jsi debil. V debatě se šmejdy byla skvělá a její postava na to neměla vlv. Šmejdi se třásli a lhali, jako když tiskne. Jílková si našla svoji parketu. A jak vidno ty taky - Hurvínek...
Bývaly doby, kdy jsem měla paní Jílkovou ráda, připadala mi "statečná" a nebojácná. Nevím, jestli jí to někdo přikazuje, ale její pořady jsou hysterické a silně pravicové. Není spravedlivá, určitým hostům nadržuje, zve si jako diváky většinou takové občany, kteří jsou stejného názoru, jako ona-pravicoví. Prostě se chová jako nevychovaný "fracek", skáče do řeči, přerušuje diskutující a stále mele svou .... Už ten její pořad ztratil úroveň a nic by se nestalo, kdyby se přestal vysílat
Dívala jsem se teď na Máte slovo o referendu, a to, co tam tahle hysterka předvádí, mě od toho pořadu jen odrazuje. Protivný projev, nestrannost jí nic neříká, mele z cesty, i když je přebita argumentem, furt si mele svou. Neumí vést debaty a je neuvěřitelně nesympatická, hrobník pořadu.