Zoufalá Míša Jílková: Došlápli si na její hubatost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoufalá Míša Jílková: Došlápli si na její hubatost?

Michaela Jílková
Michaela Jílková (Foto: Aha! - Daniel Černovský)

Sedm let ji vídáme v pořadu České televize Máte slovo. Michaela Jílková (47) ve své talk show kočíruje diskuze o nešvarech v naší společnosti a z toho, co slýchá, je jí smutno. Hrozí totiž, že se z lidí v naší zemi stanou pokorné ovečky.

Není žádným tajemstvím, že politické a společenské poměry v naší zemi nejsou růžové. Své o tom ví moderátorka Míša Jílková, která se nebojí nazývat věci pravými jmény. Z problémů běžných občanů je smutná. Ale z jednoho jen přeci nejvíc. "Pocit určité bezmoci a beznaděje. Lidé ztratili důvěru ve vrcholnou politiku, myslí si, že jim nic a nikdo nepomůže. Někteří zaměstnavatelé se navíc chovají k zaměstnancům jako k novodobým otrokům," říká v Blesk TV Mánii.


Podle Jílkové zaměstnavatelé zneužívají vysoké nezaměstnanosti, neproplácejí lidem přesčasy, a nebo vyplácením části mzdy načerno zaměstnancům do budoucna drasticky snižují důchody, což by jim nemělo procházet. Občané to však často už nemají sílu řešit. " O to právě jde. Když si na lumpy nikdo nestěžuje, tak jim to prochází. Pokud budeme poslušné stádo, které na odpor ani nezabečí, tak se z nás ty zmanipulované pokorné ovce nakonec stanou," tvrdí. A jestli si na ni již za její hubatost někdo došlápl? "Ne, mě se každý bojí," říká se smíchem.



Přečtěte si
ararat
9. 6. 2015 • 08:24

blbadono,ty že jsi inteligentní a chytrá ženská?(tak jak se snažíš tady reprezentovat?) co si o sobě myslíš že jsi,tvé vyjadřování je jak z páté obecné,předpokládám,že ještě nemáš děti,protože,by se za tebe musely stydět,tvé komenty se podobají 15-ti letým nevykutáleným smradům...jedním slovem k tvé osobě je hnus fialový

kiwi65
8. 6. 2015 • 23:37

Kdy už konečně pochopíte že je to všechno organizovaná šaškarna?Na oko to vypadá že se něco děje ale po skončení si všichni účastníci potřesou pravicema,zkasírujou prachy za to co předvedli a odejdou spokojeně na panáka.Poblý český občan tomu věři že to není nahraný.....

mekanikk
8. 6. 2015 • 11:45

-bello- čili BELMEKU, ty jsi ve svých komentech zase proflákla to jak jsi hloupá a hlavně, že jsi -bello- a zárověń mekanik a další nicky ze kterých máš vytvořenou svoji suitu pochlebovačů.... a pak kdo by měl zalejzat do kříví. Hloupá, jednoduchá vagíno.

-bello-
8. 6. 2015 • 10:34

eisenbieger zalez do křoví, číhej na ty tvoje panitchky a uvědom si, žes tady v svých komentech proflákl že je ti 68 a uvědom si taky , že délka tvé močové trubice je ostatním úúúplně ukradená.

-bello-
8. 6. 2015 • 10:28

Když to byl ještě Kotel, tak to i šlo, i když to bylo organizované. Tohle co dělá ale nemá smysl.Je to pouze v její režii koho preferuje, leckdy ani neodhadne že dotyčný právě sděluje to podstatné a úplně pitomě mu sebere slovo.Viděla jsem 2 x kousek, stačilo a dost.Taky bych to zrušila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.