Nový seriál Modrý kód: Prima okopírovala Cesty domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nový seriál Modrý kód: Prima okopírovala Cesty domů!

Další kšeft pro Štěpničku, Chmelu a Zacha.
Další kšeft pro Štěpničku, Chmelu a Zacha. (Foto: archiv FTV Prima, ara)

Český showbyznysový rybníček je malý a ten seriálový ještě menší. Hvězdy Cest domů Jiří Štěpnička (69), Igor Chmela (46) nebo Roman Zach (43) jsou toho důkazem. Televize Prima si na ně po krátké pauze zase vzpomněla.

Herci z oblíbeného seriálu se opět sejdou před kamerou, jedná se však o novinku, kterou televize začala natáčet. „Seriál je inspirovaný reálnými příběhy. Na přípravách se podílí nejenom herci, ale tentokrát i odborní poradci,“ řekla mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová s tím, že termín, kdy se nový projekt objeví na obrazovkách, se diváci včas dozvědí.

Televize zatím odtajnila, že se bude jmenovat Modrý kód a bude se odehrávat v akčním prostředí urgentního příjmu a mezi novými tvářemi, jako jsou Sabina Laurinová (44) nebo Eva Josefíková (27), se objeví stará garda. „Hraji primáře urgentu. Já si ho stavím tak, že to je člověk, který má hodně moc empatie,“ prozradil o nové roli Štěpnička, který si lékaře zahrál i v Cestách domů na rozdíl od svých kolegů. Zach byl předtím na Primě právníkem a Chmela policistou.



Přečtěte si
pelagie
21. 2. 2017 • 09:26

To bude zase průjem,viz ostatní seriály naši tvorby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.