Vytížený Roman Zach: Ztrácí přehled o vlastní rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vytížený Roman Zach: Ztrácí přehled o vlastní rodině!

Roman Zach v Cestách domů
Roman Zach v Cestách domů (Foto Aha! – Pavel Machan)

Krasavec Roman Zach (40) rozšíří řady seriálu Cesty domů. Na natáčení je teprve pár dnů a teprve se, podle svých slov, rozkoukává. Dokonce ještě ani nemá pořádek ve své seriálové rodině.

Zach bude hrát prokurátora Hynka Kenigra. Spolu se zbytkem své seriálové rodiny bude žít pod jednou střechou, ale ještě nemá tak úplně jasno, jací členové rodiny to vlastně jsou. „Hynek Kenigr žije v domácnosti, ve které se sám nevyznám. Nevím, kdo je kdo. Je nás tady asi 10,“ přiznává herec na stránkách Style.iprima.cz

V reálném životě si ale takové bydlení pod jednou střechou představit neumí, ba je jím přímo zděšen. „Pro mě to je úplně šílené. Já kdybych takhle žil, tak jsme furt zavřený ve svém pokoji. Jdete dolů a 24 hodin řešíte nějaké problémy. Znám lidi, co bydlí se svojí babičkou, ale já bych to nechtěl ani za boha.“

A co Zach o nové postavě prozradil? „Je to rozporuplná postava. Má za sebou divnou minulost i zkušenosti s drogami. Není spokojený a hodně kolem sebe kope. Je zlý, tím, že je nešťastný. Hledám rovinu, aby divákům nebyl úplně nesympatický,“ přiznává herec, kterého prý natáčení velmi baví.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.