Zach ze StarDance: Nejradši bych odešel… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zach ze StarDance: Nejradši bych odešel…

Roman Zach by se v průběhu vyřazování nejraději někam zašil...
Roman Zach by se v průběhu vyřazování nejraději někam zašil... (Foto: Daniel Černovský a ČT)

Zpočátku byli všichni soutěžící letošní řady StarDance plní elánu a nadšení, po prvním vyřazovacím kole jim ale ztuhl úsměv na rtech. Nejvyšší účastník soutěže Roman Zach, by si zdlouhavé vyhazování nejraději zcela odpustil.

„Přijde mi fakt divný, že někdo vypadává. Je to vlastně takové týrání,“ svěřil se sympatický herec Blesku. „Nejradši bych odešel někam do cateringu a vrátil se, až by bylo hotovo.“

Za pravdu mu dává i Jana Plodková, která se navíc během vyřazování ocitla společně s Miluší Bittnerovou jako poslední, mezi nimiž se rozhodovalo. „Stát v tom kruhu a čekat je opravdu něco strašného. To se nedá popsat. Člověk si to nemůže užít, je to nejstrašnější věc, která se vám může stát,“ prohlásila poté blonďatá herečka.

Porota a diváci ale nakonec poslali domů nejprsatější soutěžící Milušku. A Plodková po ní bude hodně smutnit. „Zamilovala jsem si ji a bylo mi s ní dobře,“ dodala Jana. Ať už se to známým tvářím líbí či nikoliv, jedno je jisté. Tvrdé tréninky a nervy drásající přímé přenosy a vyřazování budou na obrazovkách České televize ještě několik dlouhých týdnů pokračovat.



Přečtěte si
zlobit
17. 10. 2016 • 15:04

Nevím jestli se dá věřit výsledkům, jestli to není jako u Slavíka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.