Ve stínu otce: Donutil Jr. tají své jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ve stínu otce: Donutil Jr. tají své jméno!

Martin Donutil se příjmením raději nepředstavuje.
Martin Donutil se příjmením raději nepředstavuje. (Foto Jindřich Mynařík, Martin Hykl, Tomáš Vrbenský)

Je slavné příjmení životní výhra, nebo spíš prokletí? Své zkušenosti s tím má hvězda Četníků z Luhačovic a syn Miroslava Donutila (66) Martin (25), který se dodnes ke své rodině raději nehlásí.

Ačkoliv je Miroslav Donutil miláčkem národa, nosit příjmení notoricky známého herce může být mnohdy problém. Jeho syn Martin se o tom přesvědčil už mnohokrát. „Tak jako jsou lidé, kteří mají tátu rádi, a proto mají automaticky rádi mě, aniž bych si jejich přízeň jakkoliv zasloužil, platí to i opačně – jsou tací, kteří tátu rádi nemají a projektují si to i na mě. To se děje dnes a denně, a to mě taky naučilo, že dokud nemusím, tak se dodnes příjmením nepředstavuju,“ prozradil herec pro magazín OnaDnes.

„A vždycky mě štvalo, když jsme někde seděli a někdo snaživý na mě před ostatními ukázal – víš, čí je to syn?“ dodává Donutil mladší, který se na rozdíl od svého tatínka považuje spíše za introverta. Kromě Četníků z Luhačovic ho můžete vidět také v brněnském divadle Husa na provázku, kde začínal kariéru i jeho otec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.