Prachař paroháčem roku? ROZVOD na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prachař paroháčem roku? ROZVOD na spadnutí!

S manželem Jakubem měla Agáta řešit krizi na konci loňského roku.
S manželem Jakubem měla Agáta řešit krizi na konci loňského roku. (Foto: Profimedia.cz)

Agáta Prachařová (32) před pár dny oznámila, že je těhotná se svým manželem Jakubem Prachařem (31). Teď ale vyplouvají na povrch skutečnosti, které mohou jejich manželstvím silně otřást. Modelka prý udržovala poměr s fotografem Matějem Dereckem Hardem. A údajně nejen s ním ...

Dosud neznámý fotograf totiž přímo před kamerou Top Staru přiznal, že měl románek s vdanou modelkou. Podle portálu Expres.cz má jít právě o Agátu Prachařovou. „Ze strany Derecka to byla láska. Hodně se zamiloval, myslel si, že je Agáta jiná. Viděl v ní hodnou holku, která má na veřejnosti jenom určitou pózu,“ citoval Expres přítele fotografa.

Tyto informace potvrdil i Blesku. „Agáta celou dobu Matějovi tvrdila, že ho má ráda a že se kvůli němu rozvede s Jakubem. Prý jim to spolu už dlouho neklape, hádají se a nemají stejný pohled na budoucnost,“ prozradil pro Expres fotografův důvěrník.

Agáta chodila s Dereckem dokonce i do společnosti. „Například 2. prosince spolu byli v pražském baru, kde potkali i Prachařovu sestru s kamarádkami. Agáta jí tak musela složitě vysvětlovat, že s nikým nic nemá. Tenkrát byl Jakub s Vojtou Dykem a Honzou Maxiánem mimo ČR,“ svěřil dál nejmenovaný zdroj. Podle něj Dereck navštívil Agátu i v jejich novém domě, kam se rodina stěhovala teprve na podzim.

Jakub Prachař svého soka dokonce kontaktoval. „Bylo to jako na horské dráze. Někdy mu Jakub psal drsné zprávy plné nenávisti, podruhé s ním zase mluvil s nadsázkou. V jedné zprávě mělo dokonce zaznít: Zabiju tě!“ citoval portál kamaráda. Agáta se k tomu vyjádřila jen stručně. „Je to blázen a lže!“ řekla rozčíleně.

Agáta ale měla údajně poměr i s dalšími muži. Ani ne dva roky po svatbě s Jakubem se prý spustila s hokejistou Jiřím Tlustým (28). Tenkrát totiž odletěla do Ameriky na nákupy, místo toho ale navštívila dům tohoto hokejisty. „Měli se k sobě opravdu hodně,“ řekl tehdy zdroj, který tvrdil, že Tlustý dokonce ukazoval spoluhráčům v kabině esemesky od Agáty. Tuto nevěru však modelka popřela a dodala, že hokejistu ani nezná. Jakub Prachař se k této situaci vyjádřil jen několika slovy. „My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala! Tvrdila mi, že byla v Americe za kamarádkou, lhala mi celou dobu,“ řekl tenkrát naštvaně. Přesto s modelkou zůstal.

Jakub ale teď čelí další Agátině údajné nevěře. Ta měla mít podle Expres.cz ještě poměr s hokejistou Jakubem Valským (28), se kterým strávila společný čas na Madeiře. Otázkou zůstává, jak se k tomu Prachař postaví, situaci mu totiž nyní komplikuje i fakt, že je jeho žena v jiném stavu. Přestojí tohle zemětřesení mladé manželství?

 



Přečtěte si
demon.hk
2. 2. 2017 • 12:28

A co ten přiblblý pičmaus Prachař čekal, když si vzal vyhlášenou flundru??? Tak holt bude mít kukačku no. Kdo chce kam....

paralenka
1. 2. 2017 • 19:07

To už přeháníte, bulváři!!! Co je vám po tom? Ta holka čeká dítě a vy jako hyeny jen hledáte, čím byste uspokojili krvelačný dav! Nechutné, bezohledné! Jak víte, že je Prachař paroháč? Vy jste stáli u postele, když bylo dítko plozeno? Někdy bych měla chuť na bulvární hovada, která se zpravidla ukrývají za zkratkami, aby nedostali po tlamě hned u dveří, podat žalobu - jenže bezohlednost a hyenismus není zatím žalovatelný!

antonuis.j
1. 2. 2017 • 16:52

Žádné dítě nečekají, jsou to kecy pro bulvár, aby ta rodinka nezapadla do kanálu dějin.

arturo
1. 2. 2017 • 12:14

Jsou to sice lidi žijící v symbioze s bulvárem...ale teď by je fakt načas měli nechat nechat být...alespoň do doby, než se narodí to dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.