Krejčíř splnil sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíř splnil sen!

Vítězný pár Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová vytančili šek na milion korun.
Vítězný pár Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová vytančili šek na milion korun. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To bylo překvapení! Vítězi taneční soutěže televize Nova Bailando se nečekaně stali herec a moderátor Tomáš Krejčíř (35) a Jana Gonsiorová. Velká favoritka Lucie Borhyová skončila na třetím místě a nedostala se tak do velkého finále.

To bylo překvapení! Vítězi taneční soutěže televize Nova Bailando se nečekaně stali herec a moderátor Tomáš Krejčíř (35) a Jana Gonsiorová. Velká favoritka Lucie Borhyová skončila na třetím místě a nedostala se tak do velkého finále.

„Jsem strašně šťastná, díky Tomášovi se mi splnil sen,“ neskrývala slzy dojetí křehká Gonsiorová, která vytančila pro svoji postiženou dceru Adélku bezbariérové bydlení. V dramatickém finále porazil vítězný pár Adélu Gondíkovou a Daniela Šnajdra, kteří svým bezchybným tancem dojali i samotnou porotu. Pro diváky byli ale nejlepší Tomáš Krejčíř s Janou Gonsiorovou, kteří získali o třetinu víc hlasů, a tak to byla právě Jana, která převzala z rukou ředitele televize Nova Petra Dvořáka šek na milion korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.