Patrasová (60) a Slováček (73): Chtěla adoptovat dítě! Velká hádka s Felixem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Patrasová (60) a Slováček (73): Chtěla adoptovat dítě! Velká hádka s Felixem...

Felix Dádu velmi ranil už v minulosti, když jí zakázal adoptovat holčičku.
Felix Dádu velmi ranil už v minulosti, když jí zakázal adoptovat holčičku. (Foto ara)

To, že má Felix Slováček (73) milenku, otevřelo v jeho stále ještě ženě Dádě Patrasové (60) letité trauma. Její muž jí totiž zakázal miminko, po kterém tolik toužila.

Je přezdívána královnou dětských srdcí a tak není divu, že právě děti jsou ty, kdo jí dělají šťastnou. „Měla jsem veliký sen, že by se v našem domě opět rozezněl dětský smích, jenže Felix mi to zakázal. Už jsem měla dojednanou adopci holčičky, ale nejel přes to vlak,“ promluvila teď Patrasová o velkém šrámu na duši.

„Měla to být krásná Vietnamečka, mě je totiž jedno, jakého jsou děti původu, stále jsou to jen čisté duše. Je to už několik let, co jsem chtěla, do naší rodiny nového člena,” svěřila se Dáda, která se mezi těmi nejmenšími cítí nejlépe a zapomíná na okolní starosti, třeba, že si její manžel našel o generaci mladší milenku Lucii Gelemovou (33).

Jasno má dnes herečka i v tom, proč byl její manžel tak razantní v zákazu, který nepřipouštěl diskusi. „Hodně jsem v té době vydělávala, on byl můj manažer a staral se mi o práci. Bál se toho, že bych s miminkem zůstala doma,” prozradila herečka a zpěvačka. Pro tu je útěchou, že dnes může fungovat jako babička.

Anička se neměla narodit!
Kvůli množství práce a vysokým výdělkům se Slováčkovi nelíbilo ani druhé těhotenství jeho ženy Dagmar. „Bylo to tenkrát strašně těžké, Aničku jsem si musela u Felixe doslova vybojovat,” svěřila Dáda, která je na svou dceru (21), která na podzim zářila v show Tvoje tvář má známý hlas, pyšná. „Konečně  lidem ukázala, jak neskutečně je talentovaná,” pronesla Patrasová dmoucí se pýchou.


Jaké budou Vánoce u Slováčků?
Královna dětských srdcí má hodně vystoupení pro děti i v muzikálu Alenka v kraji zázraků až do Silvestra, a tak nakonec neodcestuje za přítelem Vitem (47) do Itálie, ale rodina se sejde na Štědrý den ve vinohradské vile i s malým Rafaelem Slavomírem (3 měsíce), jeho rodiči Míšou Zemánkovou (35) a Felixem juniorem (33) a Aničkou (22). Boží hod vánoční a Štěpána bude každý trávit už po svém. Patrasová s Vitem, který nakonec za svou láskou přiletí do Česka, a její muž s Lucií Gelemovou (33).



Přečtěte si
defakto
19. 12. 2016 • 11:20

... a kdo by se o to dítě staral ? ... vždyt už její dceru Annu prý vychovávala chůva !

-bello-
18. 12. 2016 • 17:16

bakalala no ale Slováček bere všechno, co se ho neštítí dotknout! To jen pro pořádek !

-bello-
18. 12. 2016 • 17:14

Trávit s mužem, kterej by mě vyměnil za takovou jako je Gelemová bych já nemohla.Trávit vánoce s tátou, kterej vyměnil mámu za tu špínu Gelemovou bych taky nemohla. Maj to doma divně nastavený ! Co si u toho kapra budou povídat?Jaký má Gelemová tanga ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.