Chudák Anička Slováčková: Zlomené srdce a prachy v háji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Anička Slováčková: Zlomené srdce a prachy v háji!

Anička Slováčková prý ke svému exmilenci stáleněco cítí...
Anička Slováčková prý ke svému exmilenci stáleněco cítí... (Foto Aha! – M. Pátek, Herminapress.cz)

Anička Slováčková (21) se zamilovala na rodinné dovolené v Dominikánské republice. Obrovská láska ale dopadla neslavně…

Háčkem byla právě velká vzdálenost, aby Anička svého milého viděla, musela často cestovat do tropického ráje a to vůbec není levná záležitost. „Ono se to zdá jako prkotina, ale každá taková cesta ji stála desetitisíce korun. Nebyla v pozici, kdy by si to mohla dovolit, a tak jí všechno museli platit rodiče,“ prozradil informátor týdeníku Sedmička.

„Na podporování vlastní dcery není nic nenormálního a pro mě je velmi důležité, aby dcera byla šťastná,“ řekla Sedmičce Dáda, ale víc se o Aničky soukromí nechtěla bavit. A do řeči zatím není ani krásné blondýnce. „Ten vztah skončil, takže není co komentovat,“ uvedla Anička Slováčková. Podle informátora Sedmičky bylo důvodem rozchodu to, že její milý za ní ani jednou nepřijel a neustále musela dojíždět jen ona. Vzhledem k tomu, že procestovala za láskou nemalé peníze, není se co divit, že teď se chce soustředit hlavně na práci a přátele.

 



Přečtěte si
defakto
21. 12. 2016 • 10:18

... mladá Slováčková je asi hodně naivní , když se zamiluje někde na druhom konci světa ! ...nebo si myslela že se dominikánec přestěhuje za ní ?

jity
16. 12. 2016 • 12:40

Já dost často slyším od děvčat, že je kluků málo, alespoň těch, kteří jsou spolehliví. Proto ty holky možná tak blbnou když na ně zamrká nějaký přičmoudlec. Holka se vrátí z Tunisu z dovolené a rodičům tam uteče zpět za nápadníkem. Tady se jí žádný holt nelíbil. Tím nemyslím Aničku, ta se zamilovala v Dominikánské republice možná do černocha.

tenerife
15. 12. 2016 • 13:20

Ne nadarmo se říká:pozor na muže jižně od Alp,ne tak z takové zámořské destinsce,asi to byl tvz.plážový inženýr,máma jí to měla vymluvit a ne ji ještě platit letenky.

trhnisinadledvinkou
15. 12. 2016 • 12:59

a ještě vypadá skoro jak felix... chudák holka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.