Osment dorazil na festival | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Osment dorazil na festival

Haley Joel Osment stráví tento týden na zlínském festivalu.
Haley Joel Osment stráví tento týden na zlínském festivalu. (: Film Festival Zlín)

ZLÍN – V neděli večer dorazila do Zlína jedna z největších dětských hereckých hvězd devadesátých let Haley Joel Osment. Herec, který se všem vryl do paměti díky slavnému thrilleru Šestý smysl.

V neděli večer dorazila do Zlína jedna z největších dětských hereckých hvězd devadesátých let Haley Joel Osment. Herec, který se všem vryl do paměti díky slavnému thrilleru Šestý smysl, má v rámci festivalu nejen svůj individuální program, ale také by se měl zúčastnit Filmfest opening párty, projekcí a galavečeru.

Ve Zlíně se Haley zdrží až do samého konce, který je plánován na sobotu 2. června, a potká se zde mimo jiné i s další dětskou hvězdou, ruským hercem Andrejem Chalimonem, který zazářil ve filmu Kolja. Ten ale na rozdíl od amerického herce přijede až den před ukončením festivalu. Osment, který ztvárnil hlavní roli ve Spielbergově nové scifi, na dětském festivalu tento film s názvem A.I. – Umělá inteligence sám uvede a představí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.