Jiří Lábus a jeho milenka: Divoká hádka o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Lábus a jeho milenka: Divoká hádka o peníze!

Jiří Lábus
Jiří Lábus (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Už jde nejen o lásku, ale také o prachy! Herec Jiří Lábus (56) stále ještě nemá definitivně vyřešený svůj vztah s milenkou Yvonou Krouskou (53), přezdívanou herci pražské »Ypsilonky« kvůli jejímu zaměstnání zoobába, a už s ní musel řešit další problém!

  • Chtěla po něm balík
  • Víme kolik a proč!

Hereckým přátelům si totiž postěžoval, že po něm Krouská chtěla téměř sto tisíc! Proč? Na novou kuchyň do svého bytu! A co na to Jiří? Zalapal po dechu a...

Lábuse, který se prý před kolegy netají tím, že vztah považuje za skomírající, prosba Krouské překvapila. Zatímco on prý podle svých přátel přemýšlí, jak vztah bezbolestně ukončit, paní Yvona dělá, co může, aby si Lábuse pojistila. „Přišla za ním s tím, že potřebuje předělat kuchyň, a proto od něj žádala půjčku téměř sto tisíc korun. Tu by mu prý nějakou dobu splácela. Lábus v tom však viděl další pokus milenky, jak si ho k sobě připoutat, a tak rezolutně odmítl,“ vypráví Lábusův kolega ze Studia Ypsilon, kde je už pomalu tříletý vztah známého herce se zaměstnankyní trojské zahrady oblíbeným konverzačním tématem v šatnách.

Důkazem toho, že milenka si ho půjčkou chtěla jen pojistit, bylo podle Lábuse i to, že přestože odmítl, nedávno se kolaudace nové kuchyně konala tak jako tak. Lábusovi prý na Krouské nejvíce vadí to, že se příliš nezapojuje do společenského života s jeho kolegy, nemá smysl pro humor a Jiřího za jeho vtípky okřikuje. Ani jeden z nich se však nechce ke svému vztahu, který začal před třemi lety při otevírání pavilonu goril v pražské zoo po povodni, vyjadřovat.

28.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.